SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Malatyalı Daha Komisyonda

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde komisyonlarda görev yapacak olan siyasi partilerin temsilcilerinin belirlenmesine devam edildi.
 
Salı günü AKP’li milletvekillerinin görev alacağı komisyonlar için üye belirlemesi yapılırken, bugün de CHP’li  Milletvekillerinden komisyonlarda görev alacak üyeler belirlendi.
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'na  seçildi.
 
Malatya eski Milletvekillerinden CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise  TBMM Bütçe Plan Komisyonu’na seçildi. Aslanoğlu, komisyonda CHP’nin grup sözcülüğünü de yapacak.
         
Bu arada CHP’nin Tekirdağ Milletvekili aslen Malatyalı olan Candan Yüceer ise  Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliğine seçildi.
         
AKP’LİLER..
Bu arada AKP Malatya Milletvekilleri de Salı günü TBMM Genel Kurulu’nda,  Mahmut Mücahit Fındıklı Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'na,   Mustafa Şahin Plan Bütçe Komisyonu'na, Cemal Akın Çevre Komisyonu'na, Öznur Çalık ise  Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'na,  seçilmişti. AKP'nin 5'inci milletvekili Ömer Faruk Öz ise, kendi isteğiyle komisyonlarda görev almamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız