SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Memur Sendikasında Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Türk Yerel Hizmet Sendikası, Türk Ulaşım Sendikası ile Eğitim Bir Sen Malatya şubelerinin olağan kongreleri yapıldı. Her üç sendikada da eski başkanlar yeniden seçildi.

TÜRK YEREL HİZMET SENDİKASI..
Türk Kamu Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet Sendikası Malatya Şubesi'nin yapılan kongresinde eski başkan Dilaver Sarıcı yeniden başkan seçildi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Malatya Şubesi'nin genel kurulu Belediye Nikah Salonu'nda yapıldı. Genel kurulda tek liste ile eski başkan Dilaver Sarıcı yeniden başkanlığa seçilirken, şube sekreterliğine Bayram Cömertler, şube mali sekreterliğine Erdem Kıbrıs, şube taşkilatlandırma sekreterliğine İsa Güvercin ve şube eğitim sekreterliğine ise Cüneyt Doğan seçildi.

TÜRK ULAŞIM SEN..
Türk Kamu-Sen'e bağlı Türk Ulaşım Sendikası 3. olağan genel kurulu TCDD Lokali’nde yapıldı. Genel kurulda eski başkan Yusuf Kayan yeniden tek liste ile aday oldu.

Yapılan seçimde, Yusuf Kayan başkanlığındaki yönetim kuruluna, Süleyman Kutlu, Önder Akgül, Erol Gül, Orhan Yaman, Yaşar Öztürk, Ahmet Gümüştepe getirildi.

Denetim kuruluna, İlhan Memiş, Ömer Çitil ve Mahmut Evren seçilirken, disiplin kuruluna ise Fahrettin Akbey, Halit Abacı ve Erdal Gül getirildi. (Fotoğraf bu kongreden)

EĞİTİM BİR SEN..
Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi 3. Olağan Kongresi, Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreye AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, Belediye Başkanı Cemal Akın, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.

Eski başkan Şahin Kayaduman ile Saim Dursun'un listelerinin yarıştığı kongrede kullanılan 150 oydan 145'ini alan Şahin Kayaduman yeniden başkanlığa seçilirken, Dursun'un listesine 5 oy çıktı.

Kayaduman başkanlığındaki yönetim kurulunda Kerem Yıldırım, Mehmet Akgül, Hanifi Gül, Osman Baran, Selahattin Canpolat ve Mehmet Karadeniz'in isimleri yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız