SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli 3 Transfer Yapacağız"

0
Güncellendi - 2018-07-05 17:44:45
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "4 senedir 'transfer yapılmadı' deniliyor ama Allah'a çok şükür biz o konuda geç kalıyoruz ama titiz, hassas davranıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. O 3 transferi inşallah en kısa süre içerisinde bitirmeyi temenni ediyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Gevrek, "Geçen sene transfer biraz daha sıkıntılı ve stresliydi. Bu sene çok şükür mevcut bir takımımız var. Tabi birkaç iç transferimiz vardı, onları bitirdik. 1-2 tane daha var onları da bitirmeye gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gevrek, nokta transfer yapmak için titiz davrandıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Yapacağımız 3 transferden bahsettim. Belki artı 2 tane daha olabilir ama nokta, önemli 3 tane transfer yapacağız. Bu transferlerde de biraz sabırlı olmalıyız. Taraftarlarımızın çok merak ettiğini biliyorum. 4 yıldır aynı şeyi yaşıyoruz. 4 senedir 'transfer yapılmadı' deniliyor ama Allah'a çok şükür biz o konuda geç kalıyoruz ama titiz, hassas davranıyoruz. Hem transfer komitemiz hem hocamız hem sportif direktörümüz o konuda titiz davranıyor."

En kısa sürede transferleri tamamlamak için gayret ettiklerini dile getiren Gevrek, "Doğru ve nokta transferlerin olması lazım. Görüştüğümüz oyuncular var. O 3 transferi inşallah en kısa süre içerisinde bitirmeyi temenni ediyoruz. Burada transfer yapmak için transfer yapmak değil de önemli olan doğru transfer yapmak. En kısa süre içerisinde transferlerimizi yapmış olacağız" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • muhammed öz (5 yıl önce)
    yav bizim bu başkanın kemal sunalla bir akrabalığı falan varmı acaba ne kadarda benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • eser (5 yıl önce)
    Sana güveniyoruz uğurlu Başkan.Bu sene başta koltuk ve kombine fiyatlarıda dahil planlı,proğramlı ve makul.Hayırlısı....
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Titiz davrandınız 16 milyon euro borç oluştu. Diallo 2, Barazit 3 ,Dia 3, Farnol 1 milyon euro aldı. Menejer ücretleri hariç. Farnol iyi kötü kaleciyi çalıştırıyor, diğerleri hiç işe yaramıyor.Çöpe giden 10 milyon euromuzu ödeyecekmisin? Ara transferde titizlikle alınanları bahsetmiyorum daha. Daha Batuhan,Turgut Doğan Şahin yok. Süper lige yaptığın bu transferler TFF1. ligde bile oynatılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (5 yıl önce)
    Bence yabancı kaleci dışında tüm transferler yerinde, güzel transferler, oyuna giren oyuncuların isteksiz vs. olduklarına pek şahit olmadık, ne mantıkla çoğu elde patlamış oluyor,neye göre yorum yapıyorsunuz anlamlandırmak zor. Yedek kulubesi boş kalsın o zaman, federasyona söyleyin de değiştirsin mevzuatı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Çok titiz davranıyorlar, bırakın geçen sene aldıklarını ara transferde üç aylığına alıp 700 bin eur verdiklerinizi bile boşa almışsınız.17 MİLYON EURO borç titizlik göstergesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Titiz davrandığınız için geçen yıl aldığınız yabancıların çoğu elinizde patladı. Hani baba transferlerdi ya. Şimdi bedava veriyorsunuz kimse almıyor adamlar sağlam sözleşme yapmış kulübede, tribünde oturup para kazanacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Kim olumsuz yorum yaparsa yapsın. Bizler size güveniyoruz. Takımı buralara kadar getiren bu yönetimdi. Bundan sonra da gereğini yapacağından eminim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yok yok takımı buralara getiren o istifa çığırtkanlığı yapanlardır.çünkü maçlara gelmez destek olmazlar ama her şeyi bilirler.Sayın başkan daha önceki başkanların yaptıkları gibi kaçıp gitmiyor.Ben şahsen sizin gibi düşünüyor ve Başkanın arkasındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen yıl bütçe aşıldı 26 trilyon kulübün borcu var sen menunsan her kes menun.Ayıp biraz objektif bakın.Evet başkan takımı süper lig'e çıkardı kulübü efsane Malatyaspor gibi borç batağına düşürsün mü istiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla