SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Öğrenci Sakızdan Zehirlendi!

A- A+ PAYLAŞ

Bir ilköğretim okulunun 3 kız öğrencisi, arkadaşlarının ikram ettiği kutudaki sakızı çiğnedikten sonra zehirlendiler ve hastanelik oldular. İl merkezinde bir genç kız yediği tavuktan, Yazıhan Gövük Köyü'nde ise anne ve 2 çocuğu sobadan sızan gazdan zehirlendiler.

Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencisi olan 11 yaşlarındaki M.Ö., E.K. ve T.A. okulda zehirlenme belirtileri gösterilince öğretmenleri tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan 3 öğrenci, ifadelerinde sınıf arkadaşları A.A.’nın ikram ettiği kutudaki sakızı çiğnedikten sonra rahatsızlandıklarını, ancak arkadaşlarından şikayetçi olmadıklarını söylerken, ifadesi alınan A.A., sakızı Elazığ’dan gelirken yoldaki bir satıcıdan aldığını, kendisinin de çiğnediğini belirtti.

TOKİ konutlarında oturan 19 yaşındaki E.C., gıda zehirlenmesi teşhisiyle Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. E.C. adlı genç kız ifadesinde, dolapta 15 gün bekleyen tavuğu pişirip, ailece yediklerini, kendisinde mide bulantısı olunca hastaneye geldiğini, tavuğun bozulmasından zehirlendiğini sandığını söyledi.

Malatya'nın Yazıhan İlçesi Gövük Köyü'nde de dün akşam sobaya kömür atıp yatan Güler ailesinden Osman Güler (35) , eşi Nurcan (30) ve çocuğu Baran (7) evlerinde baygın halde bulundu. Köye gelen ambulans tarafından Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan aile burada tedavi altına alındı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen ailenin fertlerinin durumlarının iyi olduğu kaydedildi. (Fotoğraftaki olay)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız