SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Olay..3 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ve Akçadağ'da biri çocuk iki kişi suda boğularak, Hekimhan ilçesinde ise bir kişi elektriğe kapılarak yaşamlarını yitirdiler.

Battalgazi ilçesine bağlu Kuluşağı Köyü Raşik mevkiinde annesi Aysel Murat ile birlikte tarlaya giden 5 yaşındaki Zeynep Murat'ın, etrafında oynamakta olduğu su dolu havuza düştüğü bir süre sonra farkedildi ve küçük kızın havuzdan ölmüş olarak çıkarıldı.

Hekimhan ilçesinin Salıcık Köyünde 27 yaşındaki Cafer Aldemir'in elektrik çarpması sonucu öldüğü ihbarı üzerine köye giden jandarmanın yaptığı araştırmada, şahsın köy deresinde elektrikle balık avlarken, elektrik çarpması sonucu ağır yaralandığı ve hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdiği bildirildi. Ceset otopsi için Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı Morguna kaldırıldı.

Akçadağ ilçesinin Karapınar Köyünde oturan 37 yaşındaki Hüseyin Toprak'ın balık avlamak için evden ayrıldığı, ancak akşam dönmeyince, annesi ve köy korucularının bölgede araştırmaya çıktığı bildirildi. Korucuların, Tahir Mezrası Şeyholar mevkiindeki Sultansuyu Baraj Göleti kıyısında su üstünde şahsın ayakkabı ve şapkasını bulmaları üzerine ilgili makamları uyardıkları, gölde kancalar kullanılarak yapılan araştırmalar sonucu 22.15 sıralarında şahsın cesedinin bulunduğu bildirildi. Muhtar ve korucular, şahsın sara hastası olduğunu, balık avlarken muhtemelen sara krizinin tutması sonucu suya düşerek boğulmuş olabileceğini belirttikleri, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız