SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ölü, 41 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 41 kişi de yaralandı. Kazalardan bazıları, mıcır yüzünden meydana geldi..

KAZALAR..
Malatya’dan Akçadağ yönüne gitmekte olan 37 yaşındaki I.I. yönetimindeki 44..017 plakalı sepetli motosiklet, 06.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi sınırları Kuyulu mevkiinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü ile motosikletin sepetinde oturan 34 yaşındaki A.I., 8 yaşındaki B.I. ve 37 yaşındaki M.I. yaralandılar. Yaralılardan A.I., Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’nde yaşamını yitirdi.

Malatya- Elazığ karayolu 30. kilometre Erenli Beldesi civarında 34 yaşındaki A.A. yönetimindeki 45..480 plakalı otomobil, 02.00 sıralarında yol kenarındakı mıcıra kapılarak devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan 31 yaşındaki G.A. ve Ö.A. adlı bayanlar ile 4 yaşındaki S.A. ve 6 aylık Y.Y.A. adlı çocuklar yaralandılar. Yaralılardan 6 aylık Y.Y.A. TÖTM’de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Divriği’den Arapgir yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki V.Y. yönetimindeki 20.. 5024 plakalı otomobil, 9. kilometrede sürücünün dikkatsizliği sonucu, virajı alamayarak yolun sağındaki kaya parçasına çarptı. 19.00 sıralarındaki kazada otomobil sürücüsü V.Y. yaşamını yitirirken, otoda bulunanlardan 53 yaşındaki S.G. ve 37 yaşındaki A.P. yaralandılar.

Malatya il merkezi Bakırcılar Çarşısı’nda, H.A. yönetimindeki 44 KT 874 plakalı otosuyla, 18 yaşındaki Ö.A.’ya çarptı ve yaraladı. Kaza sonrası çıkan tartışmada, yaralı Ö.A.’nın sürücü H.A. ve yanında bulunan A.A. tarafından dövüldüğü bildirildi.

Arapgir ilçesinin Cömertli Mahallesi Malatya Caddesi’nde 38 yaşındaki M.D. yönetimindeki 44 DU 633 plakalı minibüs ile hareket halinde iken, yola serili mıcır nedeniyle kontroldan çıkan araç şarampola yuvarlandı, sürücü yaralandı.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 38 yaşındaki O.K. yönetimindeki 44..209 plakalı oto, 72. kilometre Darıca Köyü civarında aynı yönde gitmekte olan 40 yaşındaki N.Ö. yönetimindeki 06..83 plakalı otoya arkadan çarptı. 06.00 sıralarındaki kazada, Ankara plakalı otoda bulunan 35 yaşındaki S.Ö., 55 yaşındaki G.Ö., 28 yaşındaki S.M.B. adlı bayanlar ile 2 yaşındaki G.N.B. adlı kız çocuk yaralanarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Sinanlı Köyü’nden Yazıhan ilçesine gitmekte olan 32 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..822 plakalı otomobil, köy içerisinde aniden yola çıkan 5 yaşındaki C.A. adlı kız çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Elazığ yönünden Malatya’ya gelmekte olan 34 yaşındaki Y.A. yönetimindeki iş makinesi Çamurlu Köyü yol ayrımında dikkatsizlik sonucu yolun sağındaki şarampola yuvarlandı ve sürücü yaralandı.

Kuluncak ilçesi Kızılhisar Köyünde 30 yaşındaki M.G. yönetimindeki 44.. 415 plakalı otomobil ile ilçeye doğru giderken, yolun sağındaki toprak yığınına çarptı. Otomobilde bulunan 19 yaşındaki T.G. ile 17 yaşındaki İ.İ. yaralandılar.

Malatya- Elazığ yolu 25. kilometre Çamurlu Köyü sınırlarında 40 yaşındaki M.C.A. yönetimindeki 44…999 plakalı otomobil, yola serilmiş olan mıcır nedeniyle kontroldan çıkıp yol kenarındaki bahçede bulunan kayısı ağaçlarına çarptı. Kazada sürücünün yanı sıra 36 yaşındaki eşi N.A. yaralandılar.

Malatya- Sivas yolu Yazıhan- Bahçelievler mevkiinde 30 yaşındaki E.İ. yönetimindeki 44..365 plakalı otomobil hareket halinde iken sol arka tekeri kopunca, takla attı. Kazada araç sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Akçadağ ilçesi Yağmurlu Köyü girişinde 39 yaşındaki M.O. yönetimindeki 44..218 plakalı kamyonet, virajda devrildi. Kazada 35 yaşındaki F.T., 37 yaşındaki A.T., 15 yaşındaki A.T., 14 yaşındaki B.A. ve 22 yaşındaki P.T. adlı bayanlar ile 30 yaşındaki İ.T. yaralandılar.

Hekimhan ilçesi Güzelyurt Kasabası İsmailli Mahallesi’nde 39 yaşındaki E.A. yönetimindeki 44.. 279 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu H.G.’ye ait evin bahçe duvarına çarptı. Sürücü ile otomobilde bulunan eşi 37 yaşındaki E.A. ve oğlu U.A. yaralandılar.

Beylerderesi Şoför Okulu civarında M.T. yönetimindeki 02..278 plakalı otosuyla Ankara yönüne giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve karşı yönden gelen G.H. yönetimindeki 02…215 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada sürücülerden M.T. yaralandı.

Malatya- Sivas yolu Yazıhan civarı Akyazı tuneli çıkışında 60 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 34..404 plakalı otomobil ile yolda bulunan ağaçlara çarpmamak için yavaşlayınca, arkadan gelen 50 yaşındaki K.A. yönetimindeki 02…538 plakalı araç arkadan çarptı. Kazada iki otoda bulunanlardan 87 yaşındaki A.K. ile 52 yaşındaki S.A. adlı kadınlar yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Arapgir Paçalı Köyü yol ayrımında, Malatya yönüne gelmekte olan 33 yaşındaki M.H.T. yönetimindeki 65..469 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada M.H.T. ile araçta bulunan 30 yaşındaki M.Ç. yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 60 yaşındaki M.E. yönetimindeki 06…614 plakalı otomobil, Akçadağ Darıca mevkiinde uçuruma uçtu. Sürücü ile araçta bulunan 60 yaşındaki S.E., 30 yaşındaki M.E. adlı bayanlar ile 29 yaşındaki Ö.D. adlı şahıs ve 3 yaşındaki S.D. adlı çocuğun yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız