SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ölü, 53 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi yaşamını yitirirken, 53 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandılar.

OTOBÜSLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI..
İki kişinin öldüğü kaza, Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Yukarı Ulupınar köyü Ağıllar mevkiinde meydana geldi. Necmi Akyürek yönetiminde Malatya istikametine gelen 23 FU 170 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen ve Sezgin Ayçiçek yönetimindeki 34 GZ 285 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın, yağmur nedeniyle yolun kaygan olması, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilirken, otomobil sürücüsü ile yanında bulunan Y.D. hayatını kaybetti.

Cesetleri otomobilden arama kurtarma ekipleri çıkardı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Darende- Elbistan yolu 12. kilometre Günpınar Köyü Şelale mevkiinde Cem Taylan Sarıoğlu (27) yönetimindeki 58 DL 632 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu takla attı. Kazada araç sürücüsü yaşamını yitirdi, N.S. ve Ş.E. ise ağır yaralandı.

Asker Hastanesi önünde İ.A. yönetimindeki 34 EJ 7333 plakalı otoya B.A. yönetimindeki 44 KA 525 plakalı oto çarptı. Kazada 4 yaşındaki M.A.A., 29 yaşındaki S.A.A., 51 yaşındaki R.A. ile sürücüler yaralandılar.

Kyuönü Mezarlığı yanında S.F.A. yönetimindeki 44 ET 297 plakalı motosikleti devirdi. Sürücü ile motosiklette bulunan 20 yaşındaki T.U. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Pütürge yakınlarında A.A. yönetimindeki 43 KT 308 plakalı kamyonun çarptığı 25 yaşındaki R.D. yaralanırken, firar eden kamyon sürücüsü aranıyor.

Yeşilyurt ilçesinin Malatya Caddesi’nde 46 yaşındaki R.P. yönetimindeki motosiklet ile M.B.Ç. yönetimindeki 34 VJ 0046 plakalı kamyonet çarpıştı. R.P. ‘nin yanı sıra 29 yaşındaki E.P. ve 30 yaşındaki M.I. yaralandılar.

Malatya- Sivas yolu 19. kilometrede Y.K. yönetimindeki 44..192 plakalı otomobil, R.Ü. yönetimindeki çapa motoruna arkadan çarptı, R.Ü. yaralandı.

Malatya-Elazığ yolu 15. kilometrede M.E. yönetimindeki 23..914 plakalı oto Malatya yönüne gelirken, dikkatsizlik sonucu takla attı. Sürücü ile Y.S.Ş.’nin yaralandıkları bildirildi.

Arapgir’den Malatya yönüne gelmekte olan H.B. yönetimindeki 44..866 plakalı minibüs Kaynak köyü Levenge mezrasında takla attı. Sürücü ile yolculardan S.Ö. ve B.B.’nin yaralandığı öğrenildi.

Yeşilyurt ilçesinden Ortaköy’e gitmekte olan R.O. yönetimindeki 44..907 plakalı otomobil Bürücek Yaylasında aşırı hız sonucu şarampola yuvarlandı. Sürücü ile araçta bulunan H.O., Ö.O., E.O., Y.O. ve R.Ş. yaralandılar.

Salıcak Köyünden Hekimhan yönüne gitmekte olan İ.P. yönetimindeki 44..172 plakalı traktör hız yüzünden kayalara çarptı. Sürücünün ağır yaralandığı bildirildi.

Duranlar köyünden Malatya’ya gelmekte olan S.S. yönetimindeki 44..170 plakalı otomobil, karşı yönden gelen K.A. yönetimindeki çapa motoruna çarptı. Otomobil sürücüsü ile çapa motorunda bulunan S.A. yaralandılar.

Malatya’dan Sütlüce köyüne gitmekte olan A.D. yönetimindeki 44..691 plakalı minibüs aşırı hız yüzünden takla attı. Araçta bulunan A.D, H.D (Battal kızı), B.D (Mehmet oğlu), S.D (Aziz kızı), D.D (Aliseydi kızı ), H.D (Aliseydi oğlu), S.D (Battal oğlu), M.D (Aliseydi oğlu ), H.D (Battal oğlu), V.D (Mehmet oğlu), M.A.D (Aliseydi oğlu) yaralandılar.

Yazıhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan H.Ç. yönetimindeki 44..476 plakalı kamyonet Boyaca köyü mevkiinde dikkatsizlik sonucu takla attı. Sürücü ile H.Ç ve araçta yolcu olarak bulunan A.Ç (Mahir kızı), D.Ç (Hamit oğlu), Ş.Ç (Hamit kızı), S.B.Ç (Sait oğlu) ve N.Ç (Sait oğlu) yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Keller Köyünden Akçadağ’a gitmekte olan Y.K. yönetimindeki 44..419 plakalı minibüs Düz mevkiinde takla attı. Z.A (Mustafa kızı), H.A (Halil oğlu) ve G.A (Halil kızı) yaralanarak hastaneye sevkedildi.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan M.D. yönetimindeki 34..2910 plakalı otomobil 61. kilometrede hatalı sollama yüzünden karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 44..769 plakalı otomobile çarptı. 769 plakalı araçta bulunan Y.D. ve F.T.’nin yaralandıkları öğrenildi.

Malatya’dan İspendere köyüne gitmekte olan S.Y. yönetimindeki 23..3140 plakalı otomobil, aşırı hız yüzünden şarampola uçtu ve araçta bulunan A.Y. yaralandı.

Malatya’dan Akçadağ Levent nahiyesine gitmekte olan İ.İ. yönetimindeki 44..018 plakalı otomobil Doğanlar Köyü Çayözü mevkiinde aşırı hız yüzünden devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Tavşantepe mevkiinde M.A. yönetimindeki 34..5835 plakalı araçla yolu geçmek isteyen yabani hayvana çarptı. Kazada araçta 3 milyarlık hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız