SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''3 Önemli Projemiz Var..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Şaban Taçyıldız, MEV’in önümüzdeki dönemde, Karakaş Konağını‘GEÇMİŞTEN GELECEĞE MALATYA KÜLTÜR EVİ’ adı altında Malatya’ya kazandırmak, öğrencilere üniversite öncesi de hazırlık bursu vermek ve sokak çocuklarını topluma kazandırmak olmak üzere 3 yeni ve önemli projesi olduğunu, bunları yaşama geçirmek için yönetim kurulu olarak tüm güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

* ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK BURSU
Taçyıldız, "MEV olarak bugüne kadar üniversite de okuyan 10 bin öğrenciye burs verdik. Yeni dönemde de üniversiteye hazırlık aşamasında olan yani lise son sınıf öğrencilerine de burs verme çalışmalarımız var. Yetenekli, çalışkan, fakat ekonomik durumu yetersiz öncelikli olarak “anne-babasız” lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırladığımız proje son aşamasına gelmiş durumda. Yeni öğretim yılında bu projeyi yaşama geçireceğiz” dedi.

* SOKAK ÇOCUKLARINI TOPLUMA KAZANDIRMA
Taçyıldız, sokak çocukları ile ilgili bir projeleri de bulunduğunu belirterek, “MEV olarak, Malatya Valiliği, Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırladığımız Sokak Çocuklarını Topluma Kazandırma projesi üzerinde de çalışmalarımız son şeklini almış durumda. Bu proje ile ilimizde ki sokak çocuklarını topluma kazandırmayı ve geleceklerine umutla bakmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

KARAKAŞ KONAĞI'NA TALİPLER..
MEV Genel başkanı Taçyıldız, yapımı uzun süredir bitmesine rağmen bir türlü açılışı gerçekleştirilemeyen Tarihi Karakaş Konağı’na da MEV olarak talip olduklarını, bu konağı ‘Geçmişten Geleceğe Malatya Kültür Evi’ olarak Malatya’ya kazandırmayı düşündüklerini bu konu için Başta Malatya Valiliği olmak üzere gerekli yazışmaların başlatıldığını Malatya Valiliğinin de bu konuya olumlu baktığını” söyledi.

* "ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM.."
Üniversite Kadro konusunda ise samimi bir itirafta bulunan Genel Başkan Şaban Taçyıldız; “ Yönetim yeni geldik, konu ile sağlıklı bilgimiz yoktur. Elbette ki Üniversite bizimdir. Sahip çıkmamız gereklidir. Yöneticiler gelip geçicidir. Ayrıca bizim önceliğimiz eğitimdir. Üniversitemize ve üniversitemizin sorunlarına gereken hassasiyeti göstermek bizim en başta gelen görevlerimizdendir. Bu konu da gereken çalışmalar Vakfımız tarafından yapılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız