SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Oyuncuyla Prensipte Anlaştık"

0
Güncellendi - 2016-06-09 16:22:35
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, dış transferde 3 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardıklarını kaydetti.

Sucu, teknik direktör İsmail Tekin’in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “İsmail Tekin hocamızla Ramazan’dan önce anlaştık. Kendisi şuanda İstanbul’da antrenörlük eğitiminde bulunuyor. Hocamız bir hafta sonra gelecek. Tabi hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımıza başladık” dedi.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Bu sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Sucu, transfer çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.

Sucu, transfer konusunda aceleci davranmadıklarını, kendilerine ve mali yapılarına uyan oyuncuları tercih ettiklerini kaydederek, “Yavaş yavaş gidiyoruz. Çünkü BAL Ligi’nde alacağımız oyuncular hedefi duyunca rakamı 2’ye, 3’e katladılar. Tabi bizimde bu şekilde bir bütçemiz yok. Bütçemize uygun futbolcuları alıp, Malatya’mızın, Yeşilyurt’umuzun özlediği o şampiyonluğu inşallah ilimize getiririz” ifadelerini kullandı.

“İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Sucu, iç transferde şuana kadar 3 oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, oyuncularla görüşmelerini sürdürdüklerini kaydetti.

Kadrolarının yüzde 70’ini koruyacaklarını dile getiren Sucu, “İç transferde kaleci Mahir Kamacıoğlu, Oğuzhan Akar ve Turgut Ulutaş ile anlaştık. Futbolcu arkadaşlarımızla tek tek görüşüyoruz. Kadronun yüzde 70’ini muhafaza edip, yüzde 30’una da transfer yapacağız” diye konuştu.

Sucu, dış transferde 3 oyuncuyla prensip anlaşmasına vardıklarını ifade ederek, “Dış transferde izlemeye aldığımız futbolcular vardı. Bu futbolcularla ön görüşmeler yaptık. Görüştüğümüz 3 futbolcu arkadaşımız var. Malatya’ya çağırıp, görüştüğümüz ve prensip anlaşmasına vardığımız futbolcular var” şeklinde konuştu.

“İLK ETAP KAMP MALATYA’DA OLACAK”

Sucu, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydederek, kamp programının teknik direktör İsmail Tekin ile yapılacak olan görüşmenin ardından netlik kazanacağını söyledi.

Dursun Cumali Sucu, “Geçen sene lig 28 Eylül’de başladı. Büyük ihtimal Temmuz’un sonu gibi ilk kampı Malatya’da yapmayı planlıyoruz. Tabi buna hocamız karar verecek. İkinci kamp için bize en uygun yer Nevşehir ama farklı bir yerde olabilir. Hazırlık maçı yapabileceğimiz bir yeri tercih edeceğiz. Ama ilk hazırlık dönemi Temmuz’un sonu gibi başlayacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız