SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Parkın Temeli Atıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:19
3 Parkın Temeli Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi “30 Günde, 30 Park” Projesi kapsamında Eylül ayı içerisinde her gün bir parkın temelini atmaya devam ediyor. Eylül ayı içerisinde temeli atılacak 30 park 2014 yılında tamamlanacak. 

17, 18 ve 19’ncu park için Koyunoğlu ve Fahri Kayahan, Abdulgaffar ve Zaviye mahallelerinde temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Muammer Zafer, Haydar Şahin, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Çınar, “Fahri Kayahan Mahallesindeki parkımız 500 metrekare yeşil alan 900 metrekare sert zemin 150 metrekare fitness ve oturma alanı, 300 metrekare de bisiklet yolu olmak üzere toplamda bin 850 metrekare’dir.

Zaviye Mahallesindeki parkımız bin 230 metrekare yeşil alan, 570 metrekare sert zemin olmak üzere toplamda 1800 metrekare’dir. Bu parkımızın içindeki 24 ağaç korunup, yeterli olmayan yerlere ağaçlandırma çalışmaları yapılacaktır. Abdulgaffar Mahallesindeki parkımız ise 750 metre yeşil alan, 900 metrekare sert zemin, 250 metrekare çocuk oyun ve fitness alanları olmak üzere toplamda bin 900 metrekare'dir. Bu parklarımızın sulaması tamamen otomatik olup, parkın içinde çocuk oyun alanları, açık hava spor aletleri, pergolalar, çeşme ve oturma alanları bulunacaktır. Parklarımızın Malatya’mıza ve Yeşilyurtlu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız