SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Proje Kabul Edildi

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında , Malatya'nın Darende ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 'nce hazırlanan üç proje kabul edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak, konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, "Geleceğin Sporcuları, Kadınlara Meslek Eğitimi ve Bana da Bir Öğün Sıcak Yemek" projeleri çalışmalarının başladığını söyledi. Tarak, "Geleceğin sporcuları ile ilgili Basketbol, Voleybol, Güreş ve Uzak doğu sporları malzemeleri ihalesi yapılarak malzemeler teslim alındı. Bana da Bir Öğün Sıcak Yemek projesinde ise evlerinin uzaklığından dolayı öğlen yemeğine gidemeyen 100 kız öğrenciye öğlen yemeği verilmeye başlandı.
Bunlardan 60 ilçe merkezinde 20 Balaban Lisesi 20 Ayvalı Lisesinde belirlenen öğrenciler oluşturuyor. Kadınlara meslek Eğitim Projesi kapsamında ise kursiyerlere 12 TL günlük ücret ödeniyor. Hasta ve yaşlı bakıcılığı ve çocuk bakıcılığı eğitim veriliyor" ifadelerini kullandı.
Necati Tarak, Bilgisayar ve Yabancı Dil kurslarının da açılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız