SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puan Aldığımız İçin Mutluyuz"

0
Güncellendi - 2018-09-24 00:50:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3 puanla taraftarlarını sevindirdiklerini belirtti.

Ligde iki hafta kaybettikten sonra gelen Çaykur Rizespor galibiyetinin sevindirici olduğunu dile getiren Gündüz, şöyle konuştu:

"Ligde kalmak istiyorsak, sahamızdaki maçları almak zorundayız. İlerleyen haftalarda da sahamızdaki maçları almaya bakacağız. Çaykur Rizespor karşısında çok üst seviyede oyun oynamadık ama fena da değildik. Gündüz maçıydı, sıcak havada oynadık, beklediğimiz oyun temposu yoktu. Kazandık, 3 puan aldık. Ligde 10 puanla 6. sıradayız. 3 puan aldığımız için mutluyuz."

Erdal Gündüz, ligde 1 Ekim Pazartesi günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, taraftarları deplasmanda takımlarını desteklemeye davet etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Bu erol gündüz ün açıklamaları insana karamsarlık veriyor. Ne demek ligde kalmak için içerdeki maçları almaya bakacağız. Biz tarftar ilk 5 hesapları yapıyoruz. Takım küme potasındamı ki böyle şuursuz açıklama yapsın. Yemin ediyorum görüntü kirliliği şu adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey, Erdal beyin açıklamalarıyla ilgili düşüncenize katılıyorum.Ancak son cümleniz nahoş olmuş.
    0
    0
    Yanıtla