SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puan da Antalya'ya..1-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği lider Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve 3 puan daha kaybetti.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, Selçuk Yılmaz, Fahri Aksoy, 4. hakem Hacı Mehmet Şimşek

MALATYASPOR: Taylan, Selim, Serdar, Serkan, Atilla (Dk.70 Tayfur Emre), Mustafa, Tayfun (Dk.78 Ramazan), Zafer (Dk.60 Caner), Güngör, Mahmut, Mehmet Albayrak

YEDEKLER: Yk. Eray, Ramazan, Muammer, Engin, Caner, Tayfur Emre, Olcaytu,

ANTALYASPOR: Fevzi, Uğur, Şenol, Cenk (Dk.88 Serdar), Vahap, Ertuğrul, Ufuk, Hakan (Dk77 İdris), Jaroslaw, Piotr, Aytekin (Dk.73 Serkan),

YEDEKLER: Yk, Akın, Mesut, Fatih, İdris, Serkan, Serdar, Metin

2. dakikada Malatyaspor atağı sağdan gelişti. Zafer'in ortaladığı topa 6 pasta Mehmet Albayrak ıskaladı ve Malatyaspor mutlak bir golden oldu.

6. dakikada Antalyaspor öne geçti. Ertuğrul'un ortaladığı topu Hakan Malatyaspor filelerine gönderdi: 0-1

12. dakikada Malatyaspor atağında cezasahasına gönderilen topa Mehmet Albayrak'la birlikte kaleci Fevzi yükseldi. Kaleci topu elden kaçırdı ve top kale çizgisi üzerindeyken hakem faul yapıldığı gerekçesiyle, Antalya lehine faul kararı verdi.

19. dakikada Malatyaspor atağı Zafer'le gelişti. Bu oyuncunun pasına Mehmet Albayrak yetişemedi.

21. dakikada Serdar Samatyalı'nın kullandığı serbest atıştan gelen topu defans kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

28. dakikada ortasahadan atılan uzun top defansı aştı, Atilla hamle yaptı. Ancak kaleci daha önce çıkarak topa sahip oldu.

32. dakikada Malatyaspor atağı sağdan gelişti. Serdar ortaladı. Mehmet Albayrak rakibiyle topa yükselirken kendisini yerde buldu. Hakem devam dedi.

33. dakikada orta sahadan gelen topu serdar aşıramadı, Antalya defansı müdahale etti.

40. dakikada Serdar Samatyalı'nın sert şutu Antalya kale direğinde patladı.

İlk yarı Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

49. dakikada Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Serdar kullandı. Gelen topa Mustafa yatarak voleyi vurdu. Az farkla aut.

52. dakikada Malatyaspor'un kazandığı korner atışını bu kez Zafer kullandı. Gelen topa Mustafa yükseldi, kafayı vurdu, aut.

54. dakikada Antalyaspor kontraatağı soldan gelişti. Ertuğrul'un kafası yan ağlardı.

55. dakikada Antalyaspor mutlak bir golden oldu. Uğur sağdan ortaladı, 6 pasta topu Ufuk karşıladı, topu kale yerine auta gönderdi.

57. dakikada Antalyaspor ikinci gole kavuştu. Gelişen Antalya atağında Hakan sağ çaprazdan kaleye sert bir şut çıkardı. Kaleci Taylan'dan dönen topu Cenk kafayla filelere gönderdi: 0-2

61. dakikada Malatyaspor golü buldu. Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Serdar Samatyalı kullandı ve Malatyaspor'un golünü kaydetti: 1-2

62. dakikada Atilla sağdan ortaladı. Sertar Samatyalı penaltı noktasının üzerinde topa kafayı vurdu, aut.

66. dakikada Caner'in çok uzaktan vuruşu kalenin yanından aut

74. dakikada Serdar'la başlayan Malatyaspor atağında topa en son cezaalanı önünde Caner vurdu. Kaleci topu almayı başardı.

Sonraki dakikalarda her iki takımın gol çabaları sonuç getirmedi ve Antalyaspor, Malatyaspor'u kendi sahasında 2-1 yenmeyi başardı.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız