SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puan İçin Kapışacaklar

0
Güncellendi - 2016-04-03 17:47:19
3 Puan İçin Kapışacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor ile Balıkesirspor, 3 puan için Malatya İnönü Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Balıkesirspor, Play-Off potasında yer almak, Alima Yeni Malatyaspor ise artık alt sıralardan kopup, yükselişe geçmek istiyor.

Lig'de Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor'u konuk edecek. Ligde 26 hafta sonunda 39 puan toplayan ve 6. sırada yer alan Balıkesirspor, zorlu Malatya deplasmanından 3 puan çıkarıp, Play-Off potasında yer almak istiyor.

Bu sezon iç saha maçlarında sonradan açılan ancak İzmir ve Denizli deplasmanlarında ummadığı mağlubiyetler alarak, yerinde sayan Alima Yeni Malatyaspor ise sahasında Balıkesirspor'u yenerek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

14'ER PUAN TOPLADILAR

Alima Yeni Malatyaspor iç sahada, Balıkesirspor ise deplasmanda şuana kadar 14 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, iç sahada oynadığı 12 karşılaşmada sadece 4 kez galip gelebildi. 2 karşılaşmada berabere kalan Alima Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

Alima Yeni Malatyaspor, son iç saha maçında Giresunspor'u 2-1 yendi.

Balıkesirspor ise deplasmanda şuana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 14 puan toplayabildi. 13 karşılaşmadan sadece 3'ünü kazanabilen kırmızı beyazlılar, 5 karşılaşmada berabere kalırken, 5 karşılaşmayı ise kaybetti.

MAÇI EMRE MALOK YÖNETECEK

PTT 1. Ligin 27. haftasında Alima Yeni Malatyaspor ile Balıkesirspor arasında Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Emre Malok yönetecek. Malok'un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Mehmet Kapluhan ile Candaş Elbil yapacak.

Karşılaşma Pazar günü 13.30'dan itibaren TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN 7. RANDEVUSU

Alima Yeni Malatyaspor ile Balıkesirspor, tarihleri boyunca 6 kez karşılaştı. Pazar günü oynanacak karşılaşma iki ekibin 7. randevusu olacak.

İki ekibin daha önce oynadığı 6 karşılaşmada 4 kez Balıkesirspor gülerken, Alima Yeni Malatyaspor hiç galip gelemedi. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İki ekibin şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar :

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup:

Balıkesirspor-Alima Yeni Malatyaspor: 1-1

Alima Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: 0-2

Balıkesirspor-Alima Yeni Malatyaspor: 2-1

Alima Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: 0-0

Alima Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: 1-3

PTT 1. Lig:Balıkesirspor-Alima Yeni Malatyaspor: 1-0

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. 3 Nisan Pazar günü 13.30'da oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

  1. kategori: 20 TL
  2. kategori: 15 TL
  3. kategori: 10 TL
  4. kategori: 5 TL

Misafir: 7 TL

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız