SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puan Penaltıdan Geldi..0-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:10
3 Puan Penaltıdan Geldi..0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya geldi ve İzmir Atatürk Stadı'ndan 3 puanla ayrıldı. Yeni Malatyaspor'un golü 20. dakikada İrfan'ın penaltı vuruşundan geldi.

STAD : İzmir Atatürk 

HAKEMLER : Caner Ak (Adana), Erkan Akbulut (İstanbul), Murat Temel (Adana),4. hakem Mehmet Karanlık (Hatay)

KARŞIYAKA :  Ersin Aydın, Fatih Serkan Kurtuluş (50. dakika Tugay Kacar) , Aleksandre Amısulashvılı, Zeki Korkmaz (84. dakika Okan Şahingöz) , Ömer Can Sokullu, Igor Durıc (66.dakika Gökhan Ünal), Ali Kemal Özkan, Berkay Can Değirmencioğlu, Baye Djıby Fall,  Mehmet Eren Boyraz, Necati Ateş

YEDEKLER : Erhan Erentürk, Mehmet Akgün, Gökhan Ünal, Taha Balcı, Tugay Kacar, Okan Şahingöz, Ersin Veli

YENİ MALATYASPOR : Vedat Kapurtu, Ali Sakal, Alex Dos Santoz Gonçalves, Ramazan Kahya, İrfan Başaran, Musa Sinan Yılmazer (61. dakika Aydın Çetin), Sadık Çiftpınar, Gonzalo Damıan Godoy Sılva, Sunday Mba, Hüseyin Kar (72. dakika George Akpabıo) (89. dakika Kamil İçer) , Kemal Cingirt

YEDEKLER : Ertaç Özbir,  Kamîl İçer, George Akpabıo, Burak Kavlak, Ferhat Canlı, Aydın Çetin, Yakup Alkan

GOL : Dk. 21 İrfan Başaran (Penaltı- Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR : Ömer Can Sokullu (7. dakika Karşıyaka), Fatih Serkan Kurtuluş (31. dakika Karşıyaka), Zeki Korkmaz (49. dakika Karşıyaka)Berkay Can Değirmencioğlu (65. dakika Karşıyaka) Tugay Kacar (86. dakika Karşıyaka) 

8. dakikada; Kaleyi cepheden gören yerden Ömer Can'ın kullandığı serbest vuruşta, Yenî Malatyaspor savunması topu uzaklaştırdı. 

16. dakikada; Orta sahadan gönderilen topu ceza sahasına yakın bir yerde karşılayan Baye Djıby Fall'ın etkili vuruşunda Kaleci Vedat topu kornere çeldi.

20. dakikada; İrfan Başaran'ın kullandığı köşe vuruşunda topa hamle yapmak isteyen Sadık, Berkay ve Kemal tarafından yere indirilince hakem Yeni Malatyaspor lehine penaltı kararı verdi. Yeni Malatyaspor'dan İrfan Başaran'ın kullandığı penaltıda top ağlarla buluştu. 0-1

37. dakikada; Mehmet Eren Boyraz'ın rakip kaleye yakın bir yerdeki sert vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 

48. dakikada; Ali Kemal'in köşe vuruşunda Vedat kalesini boşta bıraktı, Yeni Malatyaspor savunması topu son anda kornere gönderdi. Bu kez Necati Ateş'in kullandığı köşe vuruşu sonuç vermedi. 

54. dakikada; Necati Ateş'in vuruşunda kaleci Vedat topu tokatlayarak uzaklaştırdı. Ömer Can'ın dönen topa sert vuruşunda, top yandan auta gitti. 

69. dakikada; Gökhan Ünal'ın kaleye yakın bir yerden vuruşunda top az farkla auta çıktı. 

84. dakikada; Aydın Çetin cezaaanı içerisinde uygun durumdaki İrfan'a çıkardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan İrfan, topa çok kötü vurdu, pozisyon autla sonuçlanırken, Yeni Malatyaspor mutlak bir golden oldu.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız