SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''3 Puan Serisi Amaçlıyoruz''

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor, bu hafdaki rakibi Altay karşılaşmasına iddialı bileniyor.

Teknik Direktör Hayati Palancı yönetiminde Pazar günkü Altay maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımda Turgay'ın hafif sakatlığı sürüyor.

ELAZIĞ MAÇI BİLETİ GEÇERLİ..
Bu arada, Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, geçen hafta deplasmanda Diyarbakırspor karşısında galip gelmenin morali ile Altay karşısına çıkacaklarını belirtip, "Altay'ı da mağlup edip seri yakalamak istiyoruz. 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz"dedi.

Ayrıca, Pazar günü İnönü Stadı'nda saat 20,00'de başlayacak olan karşılaşmanın biletleri açık 3 YTL, maraton 5 YTL, kapalı 10 YTL ve VİP de 20 YTL olarak belirlendi.

Malatyaspor - Elazığspor Fortis Türkiye Kupası maçı için bilet alan ancak daha sonra sözü edilen karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle ellerinde biletleri kalan taraftarların Pazar günü aynı biletle Altay maçına gelebilecekleri kaydedildi.

Diğer yandan, Malatyaspor Kulüp Müdürü Atilla Kapkıner,Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'e teşekkür etti. Kapkıner, Keskin'in Diyarbakırspor deplasman masraflarını karşıladığı ve Gaziantep deplasman masraflarını da karşılayacağı bildirildi.

Kapkıner, "Sayın Keskin, geçmişte olduğu gibi bugün de Malatyaspor'a maddi ve manevi katkıda bulunmaktadır. Kendisine ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimine minnet borçluyuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız