SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puana Kenetlenmişler!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den düşmesi kesinleşen Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, şaibelere meydan vermemek için Giresunspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik sorumlular Mahmut Evren ve Mehmet Duman yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan kaleci Taylan ve Güngör çalışmalara katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kısa alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, Giresunspor maçında ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi. Evren, takımın 3 puana kenetlendiğini ifade ederek, "Küme düştük ama sahada onurlu bir şekilde mücadelemizi vereceğiz. Seyircisiz bir maç olacak. Ancak ben futbolcuların sahada ellerinden gelen en iyi mücadeleyi vereceklerine inanıyorum" dedi.

GİRESUN CEPHESİ..
Bu arada 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor, ligde kalmak için mutlak kazanmak zorunda olduğu Malatyaspor maçı için, Malatya'ya hareket etti.

Malatya'ya saat 15.00'da kendi tesislerinden yola çıkan Giresunspor kafilesini, onlarca Giresunspor taraftarı sevgi gösterisinde bulunarak yolcu etti. Giresunspor Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, yaptığı açıklamada, Malatyaspor deplasmanına mutlak galibiyet için gittiklerini söyledi.

Yeşilova, Malatyaspor maçının önemini iyi bildiklerini kaydederek, "Malatyaspor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor. Telafisi olmayan bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçı kazanacak gücümüz de var. Malatyaspor'dan korkumuz yok. Malatyaspor'u yenerek ligde kaldığımızı ilan edeceğiz" dedi.

HAKEM EDİRNE'DEN..
Öte yandan, İnönü Stadı'nda Pazar günü oynanacak ve 15.30'da başlayacak olan "seyircisiz" Malatyaspor- Giresunspor maçına Edirne bölgesinin üst klasman hakemlerinden Özgür Yankaya atandı. Hakeme, yanlarda Ayhan Akgöz ve Serkan Olguncan, 4. hakem olarak ise Volkan Bayarslan yardımcı olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız