SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puanı Alacağız"

0
Güncellendi - 2017-02-11 18:55:34
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, taraftarların desteğiyle Denizlispor karşısında galip gelip yollarına devam edeceklerini söyledi.

Lige verilen arada Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Takım olarak iyi hazırlandık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla, mevcut futbolcularımız arasında güzel bir uyum var. Bunun Denizlispor karşılaşmasına da en iyi şekilde yansıyacağı kanaatindeyim. İstanbul’da taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı alıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Buz, Samsunspor karşısında kötü bir sonuç aldıklarını, Denizlispor karşılaşmasıyla iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Denizlispor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Nerede oynarsak oynayalım taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını iyi biliyoruz. Önemli bir müsabakaya çıkıyoruz ve tek düşüncemiz galibiyet. Taraftarlarımızın desteğiyle istediğimiz sonucu alacağız. Ligde kalan maçlarda da istediğimiz sonuçları alıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Michail (7 yıl önce)
    Engelsiz bi mac irfan hocam ne saha ne sakatlık ne transfersiz hersey cok iyi suanda bu macta eger alinmazsa o kadar emek boşa gidecek irfan hoca bundan eminim ki ne şampiyonluk ne playof hic bir umudumuz kalmayacaktir. Sadece sezonu en iyi sekilde bitirmek olacak ondan bu maçı %100 almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Allah'ın (Celle Celaluhu) izni ve inayetiyle galip geleceğiz İnşaAllah İrfan Hocam.
    0
    0
    Yanıtla