SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puanla Başlamak İstiyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:48
3 Puanla Başlamak İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, lige 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. 

5. sezonunu yaşayacağı 2. Lig'de ilk kez lige kendi sahasında merhaba diyecek olan sarı-kırmızılılar, Karadeniz temsilcisi Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Lige 3 puanla başlamak isteyen Yeni Malatyaspor, Ofspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Özellikle çift kale maçta futbolcuların ortaya koydukları performans ve mücadele teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Öte yandan takımın yeni transferi Serkan Çalık ile kaleci Vedat Kapurtu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçmişte Galatasaray forması da giyen orta saha oyuncusu Serkan Çalık, "Yeni Malatyaspor'a transferim çok hızlı bir şekilde gelişti. Yönetimle görüştük ve 3 gün içerisinde transferim gerçekleşti. Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu ve bu yönde bir kadro kurduğunu biliyordum. Hedefleri olan Yeni Malatyaspor'a katkı sunmak amacıyla teklifi kabul ettim. İnşallah bu sene hem Yeni Malatyaspor hem de benim için hayırlı olur" dedi.

Çalık, ilk kez Spor Toto 2. Lig'de forma giyeceğini hatırlatarak, "Spor Toto 2. Lig, mücadeleye dayalı bir lig. Bu anlamda Yeni Malatyaspor iyi bir takım oluşturdu. İyi futbolla birlikte istediğimiz sonuçları alıp, hedefe ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın tecrübeli kalecisi Vedat Kapurtu ise, iyi bir kamp döneminin ardından, ligin ilk haftasında Ofspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başarılı eldiven, takımda iyi bir ortam olduğunu belirterek, "Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunu Ofspor maçına yansıtacağız. Bu sezon ilk maçtan işi sıkı tutup, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız