SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elazığ'dan 3 Puanla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-02-16 01:43:46
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Vartaş Elazığspor ile oynayacakları 'Doğu Derbi'si öncesi Kardemir Karabük galibiyetinin kendileri için iyi bir moral olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Bizim açımızdan önemli bir galibiyet oldu. İlk öncelikle mutluyuz. 4 haftalık bir kötü gidişatımız vardı. Herkesin morali alt üst olmuştu. Bunun ardından güzel bir morale ihtiyacımız vardı. Sahamızda lider ile berabere kalmış olsaydık, kötü sonuç olmazdı. Ama kazanmamız çok çok iyi oldu. Futbolcu kardeşlerimiz mutlu. Bizde mutluyuz. Malatya halkı da üç puandan mutlu. Doğunun derbisi öncesi bize çok güzel moral oldu" dedi.

"3 PUAN HAKKIMIZDI"

Buz, Kardemir Karabükspor karşısında 3 puanı hak ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Alanya’ya karşıda kapalı oynamak istedik. Fakat Alanyaspor erken çözdü bizi. O maçta kompakt görüntümüzden uzaktık. Ligde kapalı oynamak zorundayız. Bu maçta futbolcu kardeşlerim bunu başardı. Önemli bir rakip karşısında alanları iyice daralttık. Gol pozisyonlarımız da vardı. Gudio’nun girmiş olduğu bir pozisyon var. İlk yarıda Mba’nın net bir pozisyonu var. İkinci yarıda Mba’ya yapılan hareketin penaltısı verilmedi. Bütün yorumcular aynı fikirdeydi. Akabinde ise Hüseyin Kar’ın şanslı o golü geldi. Hüseyin golü ise her yerde konuşuluyor. Bundan daha iyi bir reklam olamaz. Türkiye’nin gündemine oturdu. Karabükspor karşısında üç puan hakkımızdı. Bu maçı geride bırakmalıyız."

"DOĞRUYU SEÇMEK DURUMUNDAYIM"

Haftayı karlı kapattıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Takımdaki her futbolcuyu biliyorum. Herhangi bir arayış içinde değilim. En iyi ilk 11 seçmek zorundayım. Seçtiğiniz 11 sahada kaybedince, kendiniz ile de mahkemesini yapıyorsunuz. Doğruyu seçmek durumundayım. İkinci yarıda takviye olan arkadaşlar çok değerli arkadaşlarımız. Onları da ilerleyen haftalarda kullanabileceğiz. Bizim için çok önemli olacak. Rakiplerin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Buz, Vartaş Elazığspor maçının önemini bildiklerini ve zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Doğu derbisine iyi hazırlandıklarını ifade eden Buz, "Takımdaki eski arkadaşlarımız Elazığspor maçının önemini çok iyi biliyor. Takıma yeni gelen arkadaşlara bundan bahsediyorlar. Malatya için önemli bir maç olacak. İlk maçta 2-1 mağlup olduk. Gerçekten büyük bir derbi olduğunu herkes biliyor. Bunu iy ide idrak ediyoruz. Bu maça iyi hazırlanmak zorundayız. Deplasmanda Malatyaspor’umuzu en iyi şekilde temsil edip, üç puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • İ.Bulgurcu (8 yıl önce)
    Lideri yendik Elazıg Spor çerez gelir,
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (8 yıl önce)
    İrfan Hoca, ben bir puana razıyım yenilmeyin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜMİT (8 yıl önce)
    BİZİM İÇİN ELAZIĞ MAÇI NEKADAR ÖNEMLİ İSE DİĞER MAÇLARIMIZ DA BUKADAR ÖNEMLİDİR. KARAKTERİMİZİ SAHAYA YANSITIP PUAN YADA PUANLARLA DÖNELİM. İRFAN HOCAM MALATYA ŞEHRİNİN DESTEĞİ ALMIŞKEN MUTLU ET VE LİGDE KALALIM BU SENE
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (8 yıl önce)
    arkadaş 25 gol yemiş 18 gol atmış takımın ve en çok maglup olan ilk 5 takım içinde yer alıyosun açık futbol oynamak yanlış olur burada hocaların taktik savası olacak biz defansı saglama alıp ortasahayı güçlü tutup tek forvet kontra ataklarla gölü bulmabiliriz aksi halde onlar üstümüze çok gelecekler buda bizinm için avantaj olur
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (8 yıl önce)
    Hocam gurban olam takımla çok oynama, oyuncu değişikliklerini doğru yap, bu takım havada karada yener gelir elazi6i, takıma inanmayan arkadaşlar burada boş boş yorumlar yapmasınlar, malatyaspor büyük takımdır, taraftarlarinda büyük düşünmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (8 yıl önce)
    Elazığ seyircisi önünde Elazığ'ı yenmemiz zor görünüyor.AYMS'nin kadro yapsı belli.Karabük önünde gülen şans her maçta olmayabilir.Savunmaya ağırlık verir hücumda çoğalırsak Elazığ'a gol atmamız ve galibiyetle dönmemiz neden olmasın.Elazığ'dan üç puanla dönersek takımımız bundan sonraki maçlarda iyi bir ivme yakalayarak oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL (8 yıl önce)
    kapasitemizi bilerek oynadığımız maçları kazanıyoruz.özellikle bolu ve 1461 maçlarında iyi futbol oynadık ama kaybettik.bizim takımın önceliği defans ve orta saha olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    çok isterdim Elazığı yenmenizi amma velakin bu futbolla bu futbolcularla bu anlayışla mümkün görünmüyor. ancak karabük maçı gibi şanslı olursa olur inşallah diyorum. amma inşallah ile maşallah ile bu işler olmuyor. çıkıp aslanlar gibi oynamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    Aylardır burada yazıyoruz hocada sonunda kapalı oynamak zorunda olduyklarını anladı ve defansa az da olsa çözüm buldu ama nereye kadar devre arasında çok anlamsız gereksiz transferler yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    her maç final
    0
    0
    Yanıtla