SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puanla Tanışmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-06 01:10:59
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor’u yenip, 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi.

Ligde geride kalan 2 haftada 2 beraberlik alarak, 2 puan toplayan İnönü Üniversitesispor, ligin üçüncü haftasında 8 Ekim Pazar günü Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor ile 15.00’da Batıpark Merkez Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Takımını Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor karşılaşmasına hazırlayan Kurt, “İki haftada iki beraberlik aldık. Artık üçüncü maçımızda üç puanla tanışmak istiyoruz” dedi.

Elazığ Yolspor karşılaşmasında 3 puanı kaçıran taraf olduklarını ifade eden Kurt, “Elazığ Yolspor takımı bu ligde çok koşan ve mücadele eden bir ekip. Sahamızda konuk ettiğimiz rakibimiz ile oynadığımız bu zorlu doksan dakikayı izleyenlerde bilir, üç puanı kaçıran taraf biz olduk. Maç 1-1’lik eşitlikle bitti ama çok iyi mücadele ettik. Üç puanı kaçıran taraf biz olduk. Maçı koparacağımız pozisyonlarımız vardı. İkinci golü bulamadık. Maçı koparamayınca, rakibimiz oyunda kaldı. Şanssız bir gol yedik. Bu maçı unutup önümüzde bakacağız” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş deplasmanına mutlak 3 puan için gideceklerini kaydeden Kurt, şunları söyledi:

“İki haftada iki beraberlik aldık. Takım her geçen hafta fiziksel anlamda daha iyi duruma geliyor. Bu zorlu maç öncesi takımdaki futbolcular ile bir görüşme yaptık. İnşallah bu hafta üç puanla tanışmak istiyoruz. Bu ligde her maç çok zor oluyor. İlk haftayı maç oynamadan geçiren bir takım, Geçen haftada 62 Pertek Spor ile oynadı ve mağlup oldu. Uzun süre maç golsüz eşitlikle gitmiş. O yüzden kolay maç yoktur. Bu hafta üç puanla tanışmak istiyoruz. Çalışmalarımızı üç puan üzerine yapıyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız