SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Silahlı Saldırı Olayına 5 Tutuklama

0
Güncellendi - 2018-02-10 04:04:44
3 Silahlı Saldırı Olayına 5 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 ayrı silahlı saldırı olayına karışan toplam 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında Derme Sokakta peş peşe iki ayrı silahla yaralama olayına karışan 3 şüpheli de bulunuyor.

Geçtiğimiz 4 Şubat Pazar günü akşam saatlerinde Nasuhi Caddesi ile Derme Sokak üzerinde Hamit Ö.’nün dövülerek, 17 yaşındaki Umut B. B. ise saçmaların kaşına ve koluna isabet etmesi sonucu yaralanması olayında pompalı tüfek kullanan, ardından ise 5 Şubat Pazartesi günü saat 14.00 sularında İzzetiye Mahallesi Derme Sokak’taki bir kuaför dükkanın da T.K.’yı (24) pompalı tüfekle ateş açarak yaralayan Oğuzhan A. ile birlikte. F. A.  ve O. A. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tecde Mahallesi’nde 4 Şubat günü gece meydana gelen bir eve silahla saldırı olayının şüphelisi İ.A. adlı şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın diğer şüphelisi O.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaka Mahallesinde de bir evin kurşunlanması olayına karıştığı belirlenen S.Ş. adlı şüphelide tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız