SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''3 S'ye Dikkat''

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın öğretim görevlisi kızı Esra Büyükaslan, Avukat Bünyamin Tok ile dünya evine girdi.

Hisar düğün salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde Başkan Necip Büyükaslan, kızının nikahını kendisi kıydı. Çok sayıda kişinin katıldığı nikah törenine gelen davetliler salona sığmadı. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın kıydığı nikahta çok sayıda kişi nikah şahitliği yaptı.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, AKP İl Başkanı Yaşar Güleş, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ve Sibel Poyraz nikahta şahitlik yaptı. Adıyaman'ın tanınmış birçok simalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş düğüne katıldı. Nikah töreninde Mevlit'i Şerif okutularak, ilahiler okundu.

Nikahların kıyılarak imzaların atılmasının ardından, Vali Ramazan Sodan evlilik cüzdanını geline verdi. Adıyaman Belediyesi'nin yayını olan ve evlenen çiftlere hediye edilen 'Nikah Şekeri' adlı kitabı ise Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz damada verdi.

Ömer Faruk Öz, gelin ve damada tavsiyelerde bulunarak, evlilikte '3S' kuralının uygulanması gerektiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk isteğinin yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Öz, "Evlilikte sabır, sevgi ve saygı çok önemlidir. Biz buna '3S' kuralı diyoruz. Karşılıklı olarak bu kuralı uygularsanız sürekli mutlu ve mesut olursunuz. Bunun yanında Başbakanımızın çocuk konusundaki uyarılarını da dikkate almanız gerekiyor. Bizlerde sizlere mutluluklar diliyoruz" dedi.

Diğer şahitlerde genç çiftlere mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından yemek ikramına geçilirken, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız