SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Tabancayla Yakalandılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir çiçekçinin işyeri önünde silahlı saldırıya uğraması olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli şahıs, 3 ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, 17 Temmuz günü Atatürk Caddesi'ndeki bir çiçekçi dükkanı önünde işyeri sahibi M.E.Ö.'nün silahla ateş açılarak, elinden yaralandığını hatırlatarak, olaya karışan H.B., G.K., S.M.Ö. ve S.S. adlı şüphelilerin gizlendikleri evde 3 ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandığını belirtti.

Şüpheliler hakkında "Adam öldürmeye teşebbüs, suça azmettirme ve ruhsatsız tabanca taşıma" suçları iddiası ile soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

PASAPORT HIRSIZI..
Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, ayrıca Uçbağlar Mahallesi'nde R.Ö. adlı şahsın evine giren M.C. adlı şüphelinin çaldığı 1 adet yeşil pasaportla birlikte evin çatı katında yakalandığını belirterek, şüphelinin 13'ü hırsızlık olmak üzere toplam 23 adet sabıka kaydının bulunduğunu ve görevli memura mukavemet suçundan da arandığının tespit edildiğini kaydetti.

Şüphelinin kardeşine ait kimlik bilgilerini kullanarak, Nüfus Müdürlüğü'nde kendisine yeni kimlik çıkardığını itiraf ettiği belirtildi.

OTOMOBİL HIRSIZLARI..
Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, yine Malatya'da 2 ayrı otomobil hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen İ.B. ve E.K. adlı şüphelilerin Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan sıcak takip sonrasında Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde çaldıkları 1 adet otomobil ile birlikte yakalandıklarını söyledi. Şahısların çaldığı ikinci otomobile ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Pehlivan, her iki şüphelinin de getirildikleri Malatya'da tutuklanarak cezaevine konulduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız