SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 'Torbacı' Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, sokakta uyuşturucu satanlara yönelik mücadele çalışmaları sırasında yakalananlardan 3'ünün mahkemece tutuklandıkları bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün bu konudaki açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Sokak Satıcılarını hedef alan Planlı Projeli Çalışma kapsamında 19.04.2011 günü İl merkezinde ve Ankara ilinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda A.E.K. isimli şahıs Ankara ilinde, A.T.,B.T.,S.G. ve B.Y.isimli şahıslar Malatya ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheliler A.E.K., A.T., B.T., S.G. ve B.Y.isimli şahıslar 20.04.2011 günü “İştirak Halinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilmiştir.

Şahıslardan üçü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız