SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Tutuklama, 10 Firar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da da 2 banka şubesinden sahte evraklarla kredi alan şebekenin 3 elemanı tutuklandı, 10 kişi aranıyor. Şebeke üyelerinin tamamına yakını Maden ve Erganili..

3’Ü YAKALANDI..
9 Ekim günü Denizbank Malatya şubesine tüketici kredisi başvurusunda bulunan bir kişiden şüphelenen banka yetkilileri durumu polise bildirdiler. Polis, olay yerine giderek Elazığ’da esnaf olduğu belirlenen 27 yaşındaki E.D. adlı şahsı yakaladı. Operasyonu sürdüren polis, bu şahısla bağlantılı oldukları belirlenen DDY’den atılma Elazığ-Maden doğumlu 44 yaşındaki F.A.Y. İle Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olduğu belirlenen Diyarbakır- Ergani doğumlu 34 yaşındaki N.O.’yu da yakaladı.

Bu kişilerin sahte evrak düzenleyerek; Denizbank’ın Malatya ve Elazığ, Finansbank’ın Malatya ve Oyakbank’ın Elazığ şubelerinden başkaları adına kredi kartı çıkardıkları, firari 10 kişinin adlarına sahte maaş bordrosu, çalışma belgesi düzenledikleri belirlendi.

25 Temmuz ile 9 Ekim 2006 tarihleri arasında gerçekleştirildiği belirlenen banka dolandırıcılığı olayı ile ilgili olarak adliyeye verilen 3 zanlı tutuklanırken, polis; Ergani doğumlu 24 yaşındaki V.A, Ergani doğumlu 30 yaşındaki E.O., Ergani doğumlu 32 yaşındaki Y.Y., Maden doğumlu 30 yaşındaki E.O., Ergani doğumlu 37 yaşındaki E.O., Ergani doğumlu 41 yaşındaki H.A., Salihli doğumlu 42 yaşındaki Z.E., Boroçevleri doğumlu 34 yaşındaki Z.Y., Maden doğumlu 22 yaşındaki B.D. ve Maden doğumlu 33 yaşındaki A.Y. adlı zanlıları arıyor.

Şahısların Malatya’daki bankalardan çektikleri kredi tutarının 90 bin YTL civarında olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız