SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3.Yapı ve Dekorasyon Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:07:16
3.Yapı ve Dekorasyon Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF) 16-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. 

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) üyelerine fuar hakkında bilgiler verdi. MAKİAD toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, MAKİAD İnşaat Komitesi Başkanı Ömer Yıldız, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, MAKİAD Genel Sekreteri Muhammet Cice ve MAKİAD İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Komitesi üyeleri katıldı.

Murat Nalçacı yaptığı konuşmada, Malatya’nın her geçen gün emin adımlarla büyüdüğüne dikkat çekerek, sosyal belediyecilik anlamında fuarlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Nalçacı “İlk yaptığımız fuarda 66 altın firma bizleri yalnız bırakmadı. Onlara ben bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu fuarımızın asıl amacı, bölgenin inşaat, yapı, dekorasyon ve mobilya sektörünün Malatya’da bir araya getirmektir. Dünyanın belirli bölgelerinde fuar merkezleri vardır. Bizim de hedefimiz bu merkezlerden biri haline gelebilmek. Bunu başarabilmek için ise sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler ne kadar çok sahiplenirseniz bu işler o kadar başarılı olur. Sizler olmadan fuarlar olmaz. Yani bu fuar bizim fuarımız değil sizlerin fuarı, Malatyalıların fuarı. Organizasyon konusunda illaki eksikliklerimiz olmuştur ve olacaktır. Bu eksiklikleri en aza indirgeyebilmemiz için devamlı sizlerle istişare halinde olacağız. Bu yılda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Toplantı sonrasında MAKİAD İnşaat Komitesi Başkanı Ömer Yıldız, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’ya, Malatya’ya sunduğu katkılardan dolayı plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız