SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Yaralamaya 1 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:58:47
3 Yaralamaya 1 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki kavgada bıçakla yaralama olayına karışan 2 zanlı, adliye mercilere sevk edildi, biri tutuklandı. 

Olay, Salı günü Hanımınçiftliği beldesinde meydana gelmişti. Arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen, kardeş ve çocukların karıştığı bıçaklı kavgada M.T, H.T ve T.K yaralanmıştı. Olay sonrası Hanımınçiftliği Beldesinde Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan araştırma sonucunda bıçakla yaralamayı gerçekleştirdikleri iddia edilen M.T., Ahmet T., Ramazan T. ve M.Y. gözaltına alınmıştı.

M.T. ve M.Y, polisteki sorgularının ardından serbest bırakılırken, bıçakla yaralama olayını gerçekleştirdikleri kaydedilen Ramazan T. (27) ve Ahmet T. (28) adlı kardeşler, emniyetteki sorgularının ardından adli mercilere sevk edildi. Kardeşlerden Ahmet T. tutuklandı, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız