SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Yaşındaki Çocuğu Vurdu, Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-06-29 05:27:57
3 Yaşındaki Çocuğu Vurdu, Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Çırmıhtı’da av tüfeği ile rastgele ateş açarak 3 yaşındaki bir çocuğun yaralanmasına neden olan  şüpheli kişi, yakalandıktan sonra tutuklandı.

Olay, bayramın 1. günü gece Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi olan Çırmıhtı’daki Hıroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre;  Ramazan G. adlı şahsın, av tüfeğini rastgele ateşlemesi sonucu, çıkan saçmalar 3 yaşındaki bir çocuğun koluna isabet ederek yaralanmasına yolaçtı.

Yaralı çocuk Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan Ramazan G. kısa süre sonra yakalandı. Ramazan G. hakkında aynı zamanda bir kişiyi de tehdit etmek suçundan da işlem yapıldığı öğrenildi.

Sorgusunun ardından Malatya Adliyesine çıkartılan şüpheli Ramazan G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı