SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Yılda 25 Milyon Kişi Geldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:17:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı 33 iş adamının oluşturduğu Malatya Girişim Grubu’nun yaptırdığı Malatyapark AVM’nin, 3 yıl içerisinde 25 milyon kişiyi ağırladığı açıklandı. 

Malatya Girişim Grubu Yöneticisi ve aynı zamanda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile Malatyapark AVM Genel Müdürü Ali Günaçar, Malatyapark’ın 3'üncü yılına girişi nedeniyle ortak basın toplantısı düzenledi.

Kavuk, Malatyalı girişimlerin bir araya gelerek önce alışveriş merkezi ile işe başladığını belirterek, "Şimdi de nasipse dünya markası olan Hilton Oteli’ni Malatya’ya getiriyoruz. Bu projenin üzerinde fazla durduk. Çünkü bir dünya markasını Malatya’ya kazandırmak ve Malatya’yı dünyaya duyurmak istedik. Nemrut Dağı, dünyanın 8. harikası. Biz de turizmde Malatya’nın bir yapı taşının olmasını istedik. 6 ay sonra Hilton Oteli Malatya’da açılacak. Ortaklığımız 8 yıldır sürüyor, ancak örnek olduk. Şu anda Malatyapark’da işyerleri ile birlikte 2 bin kişi istihdam ediliyor. Otelin açılması ile birlikte 200 kişi daha istihdam edeceğiz" dedi.

Malatyapark’ın artık dünya ile yarışan bir kuruma dönüştüğünü kaydeden Genel Müdür Ali Günaçar da, "Bundan sonraki süreçte de en iyi projelere imza atacağız. Kendimiz ile yarışıyoruz. 3. yılımızda Malatyapark 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Bize bu değeri veren halkımıza bir teşekkür mahiyetinde 3. yılımızda muhteşem etkinlikler, muhteşem yenilikler ve muhteşem ilkleri Malatyalılara sunuyoruz. Muhteşem hediyemiz bir ev olacak. 50 TL ve üzeri alışverişlerde bulunan tüketicilerimize 1 evi hediye edeceğiz. Bir çiftimizi Paris ziyaretine göndereceğiz. 199 TL ve üzeri alışverişleri yapan tüketiciler, kağıt uçak ile bizim belirlediğimiz hedefe uçurarak, Paris’e gitme şansını elde edecek" diye konuştu.

Malatyapark’ın 3. yılında önemli kültürel ve sosyal etkinliklerde bulunacaklarını aktaran Günaçar, "Hababam Sınıfı filminin 11 kişilik ekibi Malatyapark’da olacak. Türkan Şoray Malatyapark’da sevenleriyle buluşacak. Hakan Akaya defile ve minder sohbetleri ile Malatyapark’da ağırlanacak. Keşifler Küresi Malatyapark’da kurulacak. Dünyaca ünlü Manipülasyon ustası Oğuz Engin Malatyapark’da unutulmaz gösterilerde bulunacak. Çok sayıda çocuk etkinlikleri ve atölyelerimiz de olacak. Tüm tüketicilerimiz, sadece alışveriş için değil, eğlenmek için de Malatyapark’a gelecek" şeklinde bilgi verdi.

Malatyapark'taki kutlama etkinliklerinin 2 Kasım ile 18 Kasım arasında gerçekleştirileceği belirtildi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız