SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 Ağustos Kutlama Programı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:25
30 Ağustos Kutlama Programı
A- A+ PAYLAŞ

1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni (Büyük Taarruz) anmak için kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü dolayısıyla Malatya'da yapılacak törenlerin programı açıklandı.

30 Ağustos Pazar günü yapılacak kutlamaların programı şöyle:

ÇELENK SUNMA TÖRENİ (Atatürk Anıtı)

08:00- 08:15 Törene katılacak personel İle Bando Tören Bölüğünün Yerlerini Alması.

08:15- 08:30 Protokolün yerlerini alması.

08:30- 08:35 Çelenklerin sunulması

08:35- 08:40 İstiklal Marşı

08:40- 08:45 Vali tarafından Anıt Şeref Defteri'nin yazılması

09:00 Tebrik Töreni ve kutlamaların kabulü (Valilik Makamı)

09:30 Törene iştirak edecek askeri ve sivil teşekküllerin yerlerini almaları  (Sümerpark Önü)

10:00 GEÇİT TÖRENİ (Sümerpark Önü)

-Tören Komutanının,tören birliklerini, Vali'ye takdimi.

-Vali ve beraberinde Garnizon Komutanı ve  Büyükşehir Belediye Başkanının tören birliklerini ve halkın bayramını kutlamaları

-Tören programının sunumu

-İstiklal Marşı

-Silahlı Kuvetler adına konuşma.

-Milli Eğitim Müdürlüğü'nün görevlendireceği 2 öğrenci tarafından şiir okunması

-Geçit Töreni

Bu arada, 30 Ağustos Zafer Bayramı provasının, 27 Ağustos Perşembe günü İstihkam Alay Komutanlığı'nın konuşlu olduğu Altay Kışlası'nda gerçekleştirileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız