SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 Ağustos Resepsiyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:41
30 Ağustos Resepsiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon düzenlendi. 

Anemon Otel'de düzenlenen resepsiyonun ev sahipliğini Malatya Valisi Vasip Şahin yaptı. Resepsiyona 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, dernek ve odaların temsilcileri katıldı. Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Şahin, "Bugün 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bugün vesilesiyle bayramınızı tebrik ediyorum. Hemen akabinde bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bizlere ve kendi nesillerine bundan sonra gelecek milletimizin nesline, onların kahramanlıkları ebediyen birer örnek, ışık ve yol gösterici olmaya devam edecektir" dedi.

Konuşmanın ardından Türk bayrağı desenli pasta, Vali Şahin ve eşi Şeyma Şahin ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve eşi Ferhan Huduti tarafından kesildi. Resepsiyon, pasta ikramının ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız