SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'30 Ekim Son Gün..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediyeden yapılan açıklamada, yüzde 50 indirimli katılım payı ödeme süresinin 1 aylık uzatmanın ardından 30 Ekim'de sona ereceği ilgililere hatırlatıldı.

Belediye Basın Bürosu'ndan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından 3 ay süreli başlatılan ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 1 ay daha uzatılan yüzde 50 indirimli katılım payı ödeme süresi 30 Ekim Cuma günü sona eriyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, katılım payı borcu olan mükelleflerin büyük bir kısmının bu indirimden faydalanarak borçlarını ödedikleri belirtilirken, ödemelerin yoğun bir şekilde sürdüğü bildirildi.

Gayrimenkul mükelleflerinin yükünü azaltmak ve Belediye gelirlerini artırmak amacıyla başlatılan uygulama ile ilgili olarak; uygulamanın 30 Ekim 2009 tarihinde sona ereceği, vatandaşların sıkışıklığa meydan vermemek ve yüzde 50 indirimden faydalanmak için bir an önce katılım paylarını yatırmaları istendi.

Katılım Payı ödemelerinde yüzde 50 indirimin yanı sıra, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı da bulunuyor.

Gayrimenkul mükellefleri katılım paylarını peşin ödemeleri halinde yüzde 50 indirimin yanı sıra, yüzde 25 de peşin ödeme indiriminden faydalanabiliyorlar.

Taksitle ödemek isteyen mükellefler ise yüzde 50 indirimli haliyle Katılım Paylarını 4 eşit taksitte ödeyebiliyorlar.

İLAN REKLAM VERGİSİ..
Bu arada Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada İlan-Reklam vergileri 2. taksit ödeme süresinin 30 Ekim 2009 tarihinde sona ereceği belirtildi.

İlan-Reklam mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri veya sıkışıklığa mahal vermemeleri için vergilerini bir an önce ödemeleri istenirken, 30 Ekim 2009 tarihine kadar İlan-Reklam vergilerini ödemeyen mükelleflerin, bu vergilerini cezalı ödeyecekleri bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız