SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"30 Günde 30 Park"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:38:20
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Eylül ayı içerisinde 30 günde 30 parkın temelini atacağız. Bu 30 gün içerisinde bitireceğimiz parklar olduğu gibi inşallah 2014 yılı içerisinde 30 parkın tamamını Yeşilyurtlu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

Park projeleri hakkında bilgi veren Polat, “Parklar Yeşilyurtlu hemşerilerimizin ortak kullanım alanlarıdır, öyle değerlendireceğiz. Bu ortak alanları hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Öncelikle mahallelerimizde belediyemize ait alanlarımızı tespit ettirerek, bu alanlar ile ilgili çalışma başlattık. İlk olarak Çavuşoğlu Mahallemizdeki parkımızın temelini atarak projemize başladık. Çavuşoğlu’ndaki parkımız bin 428 metrekare yeşil alan 902 metrekare sert alan olmak üzere 2 bin 330 metrekaredir. Park içerisinde çeşme, pergule, oturma bankları, oyun grubu ve açık hava spor aletleri olacak. Genel olarak parklarımız bisiklet yollarına elverişliyse mutlaka bisiklet yolları, bunun yanında yaya yolları yapılacak. Mahallede oturan bayan kardeşlerimiz için yürüyüş yolları olması lazım, bu parkımızda bayan kardeşlerimiz yürüyerek spor yapabilecek. Çavuşoğlu Mahallemizdeki parkımızın çevresi bisiklet ve yürüyüş yollarından oluşmaktadır” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Öncelikle Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Biz burada tanıtım amacıyla toplandık, ama muhtarımız hassasiyet göstererek mahalle sakinleriyle bizi karşıladı. Ramazan ayında bu mahalleye geldiğimizde muhtarımız bu parkı bize göstermişti bu parkla ilgili sorunları bize iletti. Arkadaşlarımız hemen burayla ilgili çalışmalarını başlattı. Başta Başkan Yardımcımız, Park ve Bahçeler Müdürümüz, Park ve Bahçeler çalışanlarını yapılan bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Bu iş bir ekip işi tek başınıza bir şeyleri gerçekleştirmek oldukça zordur. Yeşilyurt Belediyesinde çalışan Başkan Yardımcısı, Müdürler, Şefler hepimiz aynı yöne bakıyoruz. Hepimiz Yeşilyurt bir adım daha öne nasıl gidebilir bunun derdindeyiz, gayretindeyiz. Yeni Yeşilyurt’u kurarken ve kalkındırırken hep birlikte hareket etmeliyiz. İnşallah Yeşilyurdumuz bölgenin örnek ilçelerinden biri olacak. Bunu birlik ve beraberlik içerisinde olursak başarabiliriz. Başta kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere Muhtarlarımız, STK’ların irade ortaya koyması birlikte hareket etmesi lazım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız