SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30. Hafta Tamamlandı, BYMS Düşme Hattında

0
Güncellendi - 2020-07-08 18:38:57
30. Hafta Tamamlandı, BYMS Düşme Hattında
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 30. hafta karşılaşmaları, Pazartesi gece Kayseri'de oynanan Kayserispor- Beşiktaş maçıyla tamamlandı. Cumartesi akşamı kendi sahasında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan ve bu maçtan 3 puan çıkaramayıp çok büyük bir fırsatı daha değerlendiremeyen B.Yeni Malatyaspor, Kayserispor'un güçlü rakibi Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etmesiyle, 16. sıraya düştü ve haftayı tehlike bölgesinde tamamladı.

BYMS FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT TEPERKEN..

Ligin ilk yarısını 8'inci sırada tamamlayan, yönetim yetersizliği ve mali sorunları çözememesi yüzünden ligin ikinci yarısında çok kötü bir performans sergileyen B.Yeni Malatyaspor, ligin son 4 haftasına girilirken, fikstür avantajlarını da değerlendiremedi ve ligde kalma mücadelesi veren rakiplerine altın değerinde puanlar kaptırdı. Son olarak Gençlerbirliği ile kendi sahasında yaptığı maçta 0-0 berabere kalarak altın değerinde 2 puan kaptıran B.Yeni Malatyaspor, lige veda edecek takımlar arasında kendini ön sıralara koyarken, düşmeme mücadelesi veren takımlar 'sürpriz' sonuç ve puanlar aldılar.

Ligin 30. haftasında alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan durumu şöyle gerçekleşti:

HAFTA İÇİ MAÇLARI..

Süper Ligde 31. hafta maçları, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak. Bu maçların programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı