SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'30 Kasım Son Gün' Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-11-24 05:16:49
'30 Kasım Son Gün' Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, yılda iki dönem olarak taksitlendirilen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisinin 2017 yılına ilişkin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2017 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Konuya ilişkin olarak Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak, Çevre Temizlik ile İlan Reklam Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, “Emlak Vergisi her yıl iki eşit taksitte alınır. Birinci taksit ödeme süresi Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; ikinci taksit ödeme süresi ise Kasım ayının son günüdür. 2017 yılına ait 2.dönem emlak vergisi ödeme süresi başlamış ve devam etmektedir. Belediyemizce tahsil edilmekte olan 2017 Yılı Emlak Vergisi, İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 2’nci son ödeme tarihi 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar olup; bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların Çevre Temizlik Vergisi ile İlan-Reklam Vergilerini zamanında yatırmaları gerekmektedir. Zamanında yatırılmayan vergiler için 6183 Sayılı Kanun gereğinde günlük gecikme zammı uygulanacağı kanun gereğidir. Mükelleflerimiz ödemelerini Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası C Blok’taki veznelerinin haricinde Büyükşehir Belediyesi ve Çırmıktı Yeşilkonak’taki ödeme noktası ile e –belediye üzerinden kredi kartıyla rahatlıkla yapabilirler. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini en kısa sürede yapmaları rica olunur.” ifadeleri kullanıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız