SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 m. Genişlikte Bağlantı Yolu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:07:05
30 m. Genişlikte Bağlantı Yolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yol açma ve genişletme çalışmaları kapsamında, Orduzu Göleti’nin batısında kalan patika görünümündeki yol 30 metre genişliğe çıkarılıyor. 

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Orduzu Göletinin batısında yer alan ve özellikle araç geçişi bakımından Mişmişpark Fuar alanı ile Orduzu Pınarbaşı mesire alanını birbirine bağlayan mevcut 2-3 metrelik patika görünümündeki yolun, yapılan düzenlemelerle standartların üzerinde bir hale getirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Orduzu Göletinin gövde duvarı ile Mişmişpark Fuar alanı çıkış yolunun kesiştiği noktaya kadar olan 700 metre uzunluğundaki yolun açılması amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından yol güzergahında kamulaştırma çalışmalarının yapıldığı ve akabinde de Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından çalışmalara başlandığı belirtildi.

700 metre uzunluğundaki yolda sürdürülen çalışmalar kapsamında şu ana kadar 65 bin metreküplük dolgu çalışması tamamlandı. Toplamda 90 bin metreküp dolgu çalışmasının bitirilmesiyle birlikte, 2-3 metre genişliğindeki patika görünümlü yol 30 metre genişliğe çıkarılmış olacak.

Çalışmaların Ramazan ayı olmasına rağmen yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtilerek, toprak dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt ekipleri tarafından 4 bin metreküp alt temel malzemesi ile 3 bin metreküp temel malzemesinin serilerek yolun asfalta hazır hale getirileceği, daha sonra da asfaltının yapılacağı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız