SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"30 Mart'tan Ders Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:30
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle toplantı yaptı. 

CHP il binasında düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Enver Kiraz, “Önce demokrasi için mücadele veren Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı anıyoruz” diye sözlerine başladı.

“30 Haziran 2014 yerel seçiminde Arguvan ve Hekimhan ilçe belediyelerini kazanmıştık. Bu ilçelerimize seçilen başkan ve meclis üyelerimizle eğitim toplantısı yapıyoruz” diyen Kiraz, “Malatya ve Türkiye’de örnek gösterilebilecek bir yönetim ve hizmet için çaba gösterecekler. Halka hizmet için söz verdiler ve bizler de onların başarılı olması için her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi İbrahim Yener ise, “30 mart seçiminde, AKP’yi yüzde 40’lara taşımak, bizim de hedefimiz yüzde 30’larda olmaktı. Bir iktidar hepi içerisinde değildik. Ancak sonuçta 30 mart seçiminden ders aldık” ifadelerini kullanıp, parti içindeki aydınları eleştirdi.

“Aydınlarımız hep eleştirirler. Partinin yöneticilerini eleştirirler, ama kendileri ellerini taşın altına koymaktan hep uzak dururlar” diyen Yener, “Ayrın geçinen profesörler eğer tatillerinden feragat ederlerse ve ellerini taşın altına koyarlarsa bu parti başarılı olur ve iktidara gelir” şeklinde konuştu.

İzmir’in Konak Belediye Başkan Yardımcısı Aliseydi Koca da, Malatya’nın Hekimhan İlçesi doğumlu olduğunu hatırlatarak, “Büyükşehir olan Malatya’da CHP’li belediyelerin başarılı olması için eğitim toplantısına katıldım. Belediyelere bir katkım olabilir mi diyerek, belediyelerimizde çalışmalar yapacağım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız