SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 Yıl Sonra Buluştular

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:41
30 Yıl Sonra Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 30 yıl önce birlikte askerlik yapan 12 arkadaş, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yeniden buluşarak hasret giderdi.

Birbirlerine telefonla ulaşarak bir araya gelen arkadaşlar hem eski günlerini yad ettiler, hem de bol bol eğlenip hasret giderdiler. Arkadaşları adına konuşan Mustafa Köse, 1962/2 tertip olarak Malatya Şoför Er Eğitim Alayı'nda 20 ay askerlik yaptıklarını anlattı. Aralarındaki arkadaşlığın sürdüğünü, yıllar sonra telefonlarla birbirlerini ulaştıklarını anlatan Köse, "Birlikte vatani görev yaptığımız çok sayıda arkadaşımızla irtibatı koparmadık. Aziz Başpınar arkadaşımız bizi Sandıklı Hüdai Kaplıcaları’na davet etti geldik. Eski anılarımızı tazeledik sohbet ettik. Daha önce de Burdur'da bir arkadaşımızın çocuğunun düğününde buluşmuştuk. Asker arkadaşlığı unutulmuyor. Farklı bir duygu ve anlatılmaz, yaşamak gerekir ‘’dedi.

Aziz Başpınar da 1982 de askerlik yaptıklarını arkadaşları ile buluştukları için mutlu olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız