SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'30 Yıllık Yol Sorunu Çözüldü'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:03
'30 Yıllık Yol Sorunu Çözüldü'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Göztepe Mahallesi Tut Sokak'ta yaşanan 30 yıllık yol sorunu çözüme ulaştı. Yol açma çalışmalarını tamamlayan Battalgazi Belediyesi, açılan yolu vatandaşların hizmetine sundu. 

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Mahalle sakinleri adına konuşan Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli, “Mahalle sakinlerimiz adına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ediyorum. Gördüğünüz çıkmaz yolumuz 30 yıldır kanayan yaraydı ve bu sorunumuz çözüldü. Mahallemiz rahat bir nefes aldı ve yolumuz bugün açılıyor” diye konuştu.

Göztepe Tut Sokağı 3 gün önce ziyaret ettiğini ve yolun bir an evvel açılması konusunda gerekli birim müdürlerine talimat verdiğini belirten Başkan Selahattin Gürkan ise, “Göztepe Mahallesi Tut Sokağı geçtiğimiz Pazar günü gezdiğimizde, uzun süreden beri bu yolun açılamadığını gördük. Baktığımızda hakikaten vatandaşa kabir azabı gibi bir sıkıntı süreci yaşatılmış. İlgilileri çağırarak gerekli protokol imzalandı ve yolumuzu hizmete sokma adına çalışmalara başlanmış oldu. Bu arada muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum. Muhtarımız tıpkı bir belediye personeli gibi işi takip noktasında bizlerle birlikte çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Battalgazi Belediyesi olarak hizmetlerimiz artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız