SON DAKİKA
SON DEPREMLER

300 Bin Metrekaresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda yapılan çalışmaları inceleyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bir çok bölgede çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor." dedi. 
 
300 BİN METREKARE YAPILDI
 
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi esnafları da ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden Başkan Çakır,  “Düzenleme çalışmalarını yaptığımız cadde ve sokaklarda altyapıyı bütünüyle yeniliyoruz.Düzenleme çalışmaları kapsamında sadece kaldırım yenileme çalışması yapmıyoruz. Düzenleme yaptığımız bölgedeki tüm kanalizasyon, içmesuyu, doğalgaz, yağmur drenaj hattı, mobesa, Telekom, Tedaş hatlarını yeniden yapıyor, abone bağlantılarını yeniliyoruz” dedi. Çakır, şu ana kadar 300 bin metrekare kaldırım yenilemesi yapıldığını da sözlerine ekledi. 
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
 
Belediye Başkanı Çakır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurdere Mahallesi Muhtarı Ömer Gönültaş “Bugün bu hizmetin gelmesinden dolayı gurur duyuyorum. Çok memnun olduk. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz. Mahalle halkı olarak hemen hemen herkes benim görüşümde. Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Mahalleyi hizmet amaçlı ziyaret eden ilk belediye başkanıdır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız