SON DAKİKA
SON DEPREMLER

300 Cadde ve Sokakta Alt- Üst Yapı Yenilenecek

0
Güncellendi - 2016-05-15 19:23:29
300 Cadde ve Sokakta Alt- Üst Yapı Yenilenecek
A- A+ PAYLAŞ

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurulu 2016 yılı yatırım programını görüşmek üzere toplandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ilgili Daire Başkanları, İlçe Belediye yetkilileri Kamu Kurum ve Kuruluşu temsilcileri ile özel kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda; 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerine ait yaklaşık 300 cadde ve sokağın alt yapısı ve üst yapısı yenileneceği belirtilerek, yatırımcı kurumların altyapı programlarını bunu dikkate alarak planlamaları istendi.

Altyapısı tamamlanmayan cadde ve sokakların üst yapısı yapılmayacak

AYKOME Üst Kurulunda alınan karar doğrultusunda alt yapı çalışmaları tamamlanmayan cadde ve sokaklarda üs yapı çalışmalarına geçilmeyecek. Böylece düzenleme çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda tekrar kazıların önüne geçilmiş olacak. Alınan karar doğrultusunda cadde ve sokaklarda çalışma yapacak olan kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları sağlanmış olacak.

Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyelerinin sorumluluk alanları içerisinde olan Fahri Kayahan, Barguzu, Kanalboyu, Fırat, Çöşnük, Ataköy, Büyük Mustafapaşa, Niyazi,Turgut Özal Özalper, Şeyhbayram, Zaviye, Çevuşoğlu, Salköprü ve İnönü mahalleleri ağırlıklı olmak üzere yaklaşık 300 cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı yenileme çalışması yapılacak.

Ayrıca AYKOME Üst Kurul toplantısında Topsöğüt ve Sanayi – Babuhtu demiryolu hemzemin geçitlerine yapılacak köprülü kavşak çalışması için altyapı kurumlarının hatlarını deplase etmeleri ve bu konudaki çalışmalarını ivedi olarak sonuçlandırmaları kararı alındı.

Bülten

aykome2

aykome

aykome1

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ali veli (7 yıl önce)
    BOSTANBAŞI BİR SENEDİR ŞANTİYE HALİNDE .TOZ TOPRAKDAN GEÇİLMİYOR.YOL DESEN YOL YOK KALDIRIM DESEN YÜRÜYECEK KALDIRIM YOK.....
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil (7 yıl önce)
    2 ayı geçti BOSTANBAŞI toz toprak içinde, evlerin camları açılmıyor hiçbir ilerleme yok çalışanlar memurlardan çok rahatlar, sabah canları ne zaman isterse başlayıp 4-5 gibi iş bırakıyorlar, kafalarına göre çalışıyorlar denetleyen yok, biraz diğer illerdeki belediyelerden feyiz alsalar iyi olur adamlar gece gündüz çalışıyorlar, Ayrıca her yere Taş döşeyeceklerine yeşillendirseler daha sevaba girecekler belediyeye atılan msj dikkate alan yok. TAKDİR OKUYUCULARIN
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmet a (7 yıl önce)
    Başharık nerede biliyormusunuz? Yamalı olduk halen sokak peyzajı bize uğramadı. Masanın başında oturanlara sor yerini bile bilmez ama biz hizmet bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Banazıdaki tavuk çiftlikleri kaldrılsın artık. Şehre 3-5 km mesafede yol özelliğini kaybetmiş yollar ve bu çiftlikler yakışmıyor yeşilyurt'a, Hacı Başkana duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Bostanbasini aylardır bitiremediniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    BATTALGAZİ YOLU NE ZAMAN YAPILIYO HİÇ BEYEFENDİLER BURALARI DÜŞÜNMÜYORLAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Topsöğüt ve Sanayi – Babuhtu demiryolu hemzemin Ne Zaman Yapılacak
    0
    0
    Yanıtla