SON DAKİKA
SON DEPREMLER

300 Günde Bitecekti 4 Yıl Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:13:00
300 Günde Bitecekti 4 Yıl Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Yeni Malatyaspor'un antrenman sahasının rulo çim yapılacağı bildirildi. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Yeni Malatyaspor'un, Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan antrenman sahasının durumu yılan hikayesine dönmüştü. Sezoın başlamadan önce bakıma alınan ancak yeni sezona yetiştirilemeyen antrenman sahası için Malatya Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. Antrenman sahasının zeminiyle ilgili hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, zeminle ilgili çalışmalarını tamamladı. 

Zeminle ilgili gerçekleştirilen çalışmanın ardından, sahanın çimlendirilmesiyle ilgili detaylı bir çalışma başlatıldı. Zeminin doğal çim yapılmasıyla ilgili düşünce ikinci plana atılırken, antrenman sahasının bir an önce hizmete girmesi için rulo çim uygulamasının yapılacağı kaydedildi.   

"Hızlı bir şekilde antrenman sahamıza kavuşacağız"

Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, antrenman sahasının zeminiyle ilgili gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Malatya Büyükşehir Belediyesi kendi imkanlarıyla çim sahanın altyapısını tamamladı. Şimdi çimlendirme noktasında görüşmeler devam ediyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa rulo çim uygulaması yapacağız. Hızlı bir şekilde antrenman sahamıza kavuşmuş olacağız" dedi.

-Tesisin son durumu-

Orduzu Pınarbaşı Spor Tesisi'yle ilgili de açıklamada bulunan Pilten, "Tesis noktasında ihale süreciyle ilgili devam eden eksiklik ve aksamalar var. Çok kısa bir süre kaldı. Yakın zamanda tesisinde teslim edileceğini umut ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü ile o dönemki Malatya İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Malatya Orduzu Spor Tesisleri'ndeki son durum kafaları karıştırdı. Ödenek gelmediği iddiasıyla bir süre önce duran çalışmalar daha sonra devam etmişti. Spor Toto Teşkilatı'nın Malatya Valiliği ile imzaladığı protokolle tesis yapımına bir milyon 423 bin TL'lik katkı vermiş ama büyükşehir olmadan önce İl Özel İdaresi'nden tesis için gelecek olan katkı bekleniyordu. İl Özel İdaresi'nin kapanmasının ardından tesise Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden destek verilip, verilmediği merak konusu oldu.  Ancak tesiste şuanda herhangi bir çalışmanın yapılmıyor olması beklenen desteğin gelmediğini gözler önüne seriyor. 

Bir milyon 923 bin TL ihale bedeliyle 2010 yılında yapımına başlanan tesisin, 300 iş günü içerisinde teslim edileceği kaydedilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız