SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımıza Avrupa'yı Armağan Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-05-16 01:43:47
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, ligi beşinci sırada tamamlayarak, Avrupa Ligi'ne katılmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Yıldırım, takım olarak güzel bir çıkış yakaladıklarını ifade etti.

Başarılı futbolcu, ligde son maçlarda kalitelerini gösterdiklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynadıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında bol pozisyona girerek, maçı kazandıklarını ifade eden Yıldırım, "Tabi Erzurumspor için üzücü oldu. Onlarda son şanslarından bir tanesini kaybetti. İnşallah onlarda ellerinden geleni yapar ve ligde kalırlar. Ama biz kendimizi düşünerek, ilk 5'te yer alıp, Avrupa'ya gitmeyi hedefliyoruz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz ve taraftarımıza Avrupa'yı armağan edeceğiz" dedi.

Yıldırım, bir gazetecinin 'son haftalarda hem antrenman hem de sahada yüzünüz gülüyor, kendinizi daha rahat mı hissediyorsunuz?' sorusuna, "Ali hoca (Ali Ravcı) zaten bizi tanıyordu. Bize güven verdi, destekledi. Bizde onun güvenini boşa çıkartmadık. Elimizden geleni yaptık. Tabi ki iyi sonuçlar aldığınızda morallerde çok iyi oluyor. 3'te 3 yaptık. İnşallah 4'te 4 olur. Antalya bizim rakibimiz, o maçtan galip gelerek 5.sıradaki yerimizi garantilemek istiyoruz. İnşallah onu da takım halinde başaracağız" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tarkan (4 yıl önce)
    Abubakar kalırsa çok iyi olur takıma uyum sağlamaya başlayınca kaşitesi ortaya çıktı Erzurum maçında stata izleyenlwr maçın kilit adamınun kamarA olduğunu gördü
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (4 yıl önce)
    Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama avrupaya giden takımların sonu iyi olmamıştır son dönemlerde osmanlı ve bu sene akhisar küme düşmüştür.Öncelikle bazı alışkanlıkları bitirmesi gerek yönetimin örneğin transferin son gününde transfer yapma gibi,Transferde geç kalma gibi alışkanlıkları bitirmesi şart.Kaldı ki takımın yarısının sözleşmesi bitiyor iskelet kadro bu neredeyse allah gelecek sezon yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla