SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Aralık'ta Son

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği (MESD) tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği ses yarışmasına müracaatların 31 Aralık'ta sona ereceği bildirildi.

MESD Başkanı Mehmet Balkış, yaptığı açıklamada, Malatya’nın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla ses yarışması düzenlediklerini belirtti. Ses yarışmasına müracaatların 31 Aralık'ta sona ereceğini kaydeden Balkıs, “Derneğimizce bugüne kadar hemşehrilerimizden Malatyalı Fahri Kayahan, Hakkı Coşkun, Necati Coşkun, Sami Kasap, Zehra Bilir ve Selahattin Alpay, Belkıs Akkale adına konserler ve ses yarışmaları düzenlemiş olup, bu yıl da yine hemşehrilerimizden İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Erbaş adına THM dalında bir ses yarışması düzenleyeceğiz. Finalde kendisinin de jüri üyesi olarak bulunacağı yarışmanın başvuruları için son üç güne gelindi.

Ufuk Erbaş adına gerçekleştireceğimiz THM ses yarışmasına ilişkin koşullar ve istenen belgeler şunlardır.- 16 yaş ve yukarısında olmak- Nüfus cüzdan fotokopisi- 1. Adet vesikalık resim- Müracaat Formu (dernekten temin edilecektir.) Müracaatlar dernek bürosunda her gün saat 14.00’ den sonra kabul edilecektir.Son müracaat tarihi 31.Aralık 2007.olarak belirlenmiştir." dedi.

Balkış, THM ve TSM dallarında koro kayıtlarına başladıklarını da ifade ederek, “İlgilenenlerin ücretsiz olan koro kurslarına katılmalarını bekliyoruz. Bundan böyle de Malatya kültürünü yeni kuşaklara aktarmak adına bir dizi faaliyet gösterecek olan derneğimiz gençlerimizden birkaçını bile güzel sanatlara yöneltmeyi gerçekleştirirse eğitimcilik vasfını yerine getirmiş olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız