SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 İlde 2 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı

0
Güncellendi - 2020-04-11 01:06:01
31 İlde 2 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar aralarında Malatya'nın da bulunduğu 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “10.04.2020 tarihi saat 24.00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24.00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır” denildi.

Açıklamada, “Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadesine yer verildi.

Ankara, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    Dün .Her yer ana baba günüydü.Küçük bir tedbir alınırken ,büyük bir emek heba edildi.Bu virüsün kuluçka süresi yaklaşık 2 hafta kadar 2 hafta sonra dün burada gördüklerime ve bunun tüm Türkiyede yaşandığıda dikkate alındığında mualaesef çok ama çok kötü oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erolll (3 yıl önce)
    Sanki dersin iki gün içinde açlıktan ölecekler nasıl bir toplum haline geldik bencillik hadsafhada o saattede heryer kapalı olmalıydı fırsatçılarda işbaşında olunca millet mesafeyi koruyamadı.Bu şekilde salgın dahada artabilir.Çok yazık.Neden kurallara kaidelere uyulmaz eğitimsiz bir toplumda bu durumlar yaşanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Panik yapmaya bence gerek yok hastaneler eczaneler fırınlar açık olacak. Adam 32 li tuvalet kağıdı almış sanki şimdi başlayacak pazar gecesine kadar tuvalette kalacak :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    . Bu panik durumu nedir?Fırın da açık eczane de açık olacak.Millet mualesef olanları anlamıyor dinlemiyor ve halen olayın ciddiyetini kavramış değil.Bu yasak 2 gün değil 1 ay devam etmeli.Aslında geç kalındı bile Başına gelmiyen anlamıyor.Bu kafa yapısıyla bu salgından kolay kolay çıkamayız.Sabah akşam konuşuluyor.Bu meretin çözümü insanların birbirinden bir süre izole olmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mercek (3 yıl önce)
    Insan hayatı söz konusu hâlâ siyasi düşünce yapan insan var nasıl bi anlayış ne yapsa yaranamıyor bu devlet
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim (3 yıl önce)
    İnsanlara hazırlıksız olduğu sırada sokağa çıkma yasağı mı uygulanır gecenin 10 unda millet ne yapacak ekmek yok yiyecek yok bu nasıl bir sorumsuzluktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)Nesim isimli kullanıcı yorumuna
    Açıklamayı sabah yapsın ki her taraf mikrop yuvası olsun kargaşadan,o zaman yasağın ne anlamı kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten bu gece olmadı, virüs iki saat içinde ekmek kuyruklarında herkese bulaştı maalesef
    0
    0
    Yanıtla