SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Kaza.. 1 Ölü 32 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi, ilçeler, köyler ile şehirler arası yollarda meydana gelen 31 trafik kazasında 1 kişi öldü, 32 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

KAZALAR..
Doğanşehir ilçesi Savaklı Köyünden Hudut Köyü Bahçeciler mezrasına gitmekte olan Mustafa Kaya yönetimindeki traktörün çamurluğunda oturan 35 yaşındaki Güllü Kaya ile 37 yaşındaki Ebrahil Kaya, çamurluğun kırılması sonucu yere düştüler. Kaza sırasında Ebrahil Kaya yaşamını yitirdi.

Hasan Varol Mahallesi’nde O.Y. yönetimindeki 44 FF 424 plakalı otoyla giderken, Çağlayan Sokakta direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafındaki bahçe duvarına çarptı. Kazada araçta bulunan 43 yaşındaki M.Ş. yaralandı.

Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde N.D. yönetimindeki 44 FE 036 plakalı oto ile, bisikletiyle karşıdan karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki S.K.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu. Ağır yaralanan S.K., Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Cezmi Kartay Caddesi Akpınar kavşağında 00.30 sıralarındaki kazada F.A. yönetimindeki 44 FY 468 plakalı otosuyla, M.Ç. yönetimindeki 44 T 1285 plakalı taksiye çarptı. Kaza sırasında ön camın patlamasıyla M.Ç. yaralandı.

Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan M.A.K. adlı şahıs polise başvurarak, karşıdan karşıya geçmek isterken, adını sonradan öğrendiği E. adlı şahsın yönetimindeki 44 KR 083 plakalı otoyla kendisine çarpıp yaraladığını ve kaçtığını öne sürdü. Polis, araç sürücüsünün açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Hasanbey Caddesi’nde M.Ü. yönetimindeki 44 FA 460 plakalı otoyla giderken, kaldırım üzerinde oynarken aniden yola çıkan 11 yaşındaki M.Ö.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Mimar Sinan Caddesi’nde 18 yaşındaki A.S., ehliyetsiz olarak kullandığı 02 FA 225 plakalı oto ile giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında park halinde olan 44 EY 883, 44 AU 232 ve 06 AN 5165 plakalı otolara çarparak hasar verirken, kendisi de yaralandı. Araçları hasar gören H.F.T., H.A. ve C.D. adlı şahıslar şikayetçi oldular.

Kayseri- Malatya yolu Bahri yol ayrımında D.B. yönetimindeki 34 VOU 44 plakalı yolcu otobüsü ile E.D. yönetimindeki 44 KV 565 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Hekimhan- Malatya karayolunun 18. kilometresinde İlhan Aylaz yönetimindeki kamyon ile gelmekte iken şaftının kırılması sonucu araç geriye kayarken, arkadan gelmekte olan Ömer Özdemir yönetimindeki minibüsle çarpıştı. 03.00 sıralarındaki kazada minibüste bulunan Raşit Özdemir yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Faik Yılmaz yönetimindeki otomobil, Malatya’ya 35 kilometre mesafede, yola dökülen zift nedeniyle kayarak, kenardaki toprak yığınına çarptı, araç hasar gördü.

Hekimhan- Malatya yolunun 12. km.sinde Mehmet Çakmak yönetimindeki araçla Malatya yönüne gelirken, dikkatsizlik sonucu toprak yığınına çarptı ve sürücü yaralandı.

Yakınca Kasabası Onbinkonutlar mevkiinde Mehmet Yücel yönetimindeki oto ile Yakınca Kasabası’na giderken, Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Bünyamin Kara yönetimindeki bisiklete çarptı. Kazada Kara yaralandı.

Kuluncak ilçesi Yular Köyü mevkiinde Kasım Çalışgan yönetimindeki oto ile Doğan İspir yönetimindeki araca çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

İnönü Üniversitesi kampus girişinde Yusuf Aylaz yönetimindeki araçla giderken, sigara yakmak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedince su kanalına uçtu, aracın hasar gördüğü bildirildi.

Arguvan ilçesi Asar Köyü içerisinde Hüseyin Altun yönetimindeki traktör dereye yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Fatma Altun’un yaralandıkları bildirildi.

Malatya- Elazığ yolu 8. kilometrede Mürsel Temel yönetimindeki oto Elazığ yönüne giderken, lastiğinin patlaması sonucu yolun sol tarafındaki şarampola yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Mehmet Yalın yaralandı.

Sivas’tan Malatya’ya gelmekte olan Murat İmirhan yönetimindeki oto, Malatya’ya 22 km. mesafede Tepeköy mevkiinde takla attı. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya- Ankara yolu Elemendik mevkiinde İsmet Arpacı yönetimindeki otoyla giderken, önünde gitmekte olan İbrahim Ekici yönetimindeki traktöre çarptı. Oto hasar gördü.

Doğanşehir’den Malatya’ya gelmekte olan Necmettin Gürbüz yönetimindeki araç Kırlangıç Köyü civarında takla attı. Araçta hasar meydana geldi.

Hanımınçifliği Kasabası’ndan Battalgazi’ye gitmekte olan Uğur Bükte yönetimindeki oto, kasaba belediyesi önünde demir direklere çarptı. Kazada yol kenarında beklemekte olan 14 yaşındaki Murat Ateş, fırlayan tampon kırıklarının başına isabet etmesi sonucu başından yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Yalçın Durgun yönetimindeki araç, Sürgü Kasabası’ndaki petrol istasyonundan yola çıkan Muhsin Polat yönetimindeki motosiklete çarptı. 22.30 sıralarındaki kazada motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Akçadağ İkinciler Köyünden Malatya’ya gelmekte olan Mahmut Laçin yönetimindeki traktöre, aynı yönde gitmekte olan Murat Çepe yönetimindeki otomobil, aşırı hız yüzünden arkadan çarptı. Kazada traktör sürücüsü Mahmut Laçin’in yaralandığı, oto sürücüsü ile araçta bulunan Birsen Çepe ve Songül Kama’nın kazayı yara almadan atlattıkları, araçların hasar gördüğü belirtildi.

Yeşilyurt Seyituşağı Köyünden İkizce Köyü’ne gitmekte olan Ümit Özerdem yönetimindeki otomobil, Yozlak mevkiinde virajı alamayarak devrildi. Kazada sürücünün oğlu Erdem Özerdem yaralandı.

Malatya’dan Dilek Kasabası’na gitmekte olan Recep Sürücü yönetimindeki oto, yol kenarında yürümekte olan 8 yaşlarındaki Bekir Güzel’e çarparak yaralanmasına neden oldu.

Dilek yolu Şehir Mezarlığı mevkiinde Vahdettin Aydınalp yönetimindeki oto ile giderken, önünde gitmekte olan Erol Mumcu yönetimindeki otoya çarptı. Kazada araçlar hasar gördü.

Elazığ yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Mesut Toprak yönetimindeki traktör, Malatya’ya 11 kilometre mesafede iken Murat Çetin yönetimindeki motosiklet tarafından sollanmak istendi. Motosiklet traktörün arka tekerine çarptı ve kazada her iki sürücü de yaralandılar.

Kahramanmaraş Nurhak yönünden Doğanşehir’e gelmekte olan Erdal Topal yönetimindeki oto, Gövdeli Kasabası Bıçakçı Mahallesi mevkiinde yola bisikletiyle aniden çıkan Murat Demir’e çarptı ve yaraladı.

Arapgir-Divriği yolu Çiğnir Taşocakları mevkiinde Mustafa Çöpçü yönetimindeki oto, dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Deniz Çöpcü ve Menekşe Tanrıverdi adlı bayanlar yaralandılar.

Akçadağ ilçesi Keklikpınar Köyü yakınlarında Mehmet Bozkurt yönetimindeki motosiklet dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada sürücü ile motosiklette bulunan Bünyamin Bozkurt yaralandı.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Kemal Ayerdem yönetimindeki Bingöl plakalı yolcu otobüsü 24.00 sıralarında, Pütürge yönünden gelen ve ana yola kontrolsuz çıktığı belirtilen Nurettin Alas yönetimindeki otomobile çarptı. Kazada iki araç hasar gördü.

Darende Balaban’dan Karabayık Köyüne gitmekte olan A.K. yönetimindeki çapa motoru, İçmeceler mevkiinde devrildi. Kazada motor sürücüsü ile araçta bulunan A.K. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız