SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Kilo Esrar Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 31 kilo 146 gram kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü ile Darende Emniyet Müdürlüğü elemanlarının ortaklaşa yürüttükleri operasyonda, Darende Asayiş Şubesi ekipleri Darende bölge trafik istasyonu önünde yaptıkları uygulamada 06 DH 763 plakalı araçta 31 kilo 146 gram kubar esrar yakalandı. Araç sürücüsü Yüksel Sağdıç Y.S (54) ile Turgut Oğlakcı T.O (34) şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

Bu arada iki ayrı bahçede, kaçak olarak ekilmiş toplam 2 bin 860 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Arguvan ilçesi Ermişli köyü Emirler mezrasında M.B'nin (43) kiralamış olduğu bahçede 42 kök, A.B (39) isimli şahsın kendisine ait bahçe ile kiralamış olduğu bahçede toplam 2 bin 818 kök olmak üzere toplam 2 bin 860 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Esrar yapımında kullanılan kenevir bitkileri sökülüp imha edilirken, olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanıldığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız