SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Şüpheli Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:55
31 Şüpheli Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Son bir haftada çeşitli olaylara karışan ya da daha önceden karıştıkları olaylar nedeniyle aranmakta olan toplam 31 şüphelinin polis tarafından yakalanarak adli makamlara teslim edildiği bildirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
 
"İşlemiş oldukları suçlardan dolayı haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen şahısların yakalama emri ve Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yakalama müzekkereleri çıkartılan şahıslardan 31 kişi Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
 
* Askeri Firar suçundan Ahmet D.
* Ateşli Silahla Kasten Öldürme suçundan Ahmet Duran M. Sertaç A. Kemal G. : 3
* Basit Yaralama suçundan Cengiz A. Ali Seydi K. Emrah M. Hüseyin Mesut A. Ayşe Y. Mehmet A. Enver K. Yazgül Ş. Zahide S. : 9
* Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundan Ayhan G.
* Hedef Alarak Şahsa Karşı Ateş Etme suçundan Ekrem K.
* Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçundan Bilal K.
* Kaçakçılığa Konu Eşyayı Ticari Amaçla Satmak suçundan Ünal A.
* Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan Serdar A.
* Mühür Bozma suçundan Cahide D.
* Nafaka Yükümlülüğüne Uymamak suçundan Mustafa F.
* Özel Belgede Sahtecilik suçundan Züleyha D.
* Resmi Belgede Sahtecilik suçundan Emrah Ç.
* Silahla Yağma suçundan Özkan K.
* Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan Ferhat Z.
* Taksirle Yaralama suçundan Lütfü Ç. 
* Tehdit suçundan Yusuf D. Murat Ü. : 2
* Yaralama suçundan Ahmet B. Abdullah D. Ali Rıza K. : 3
* Zorlama Hapsi suçundan Cumali A."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız