SON DAKİKA
SON DEPREMLER

31 Yıl Sonra Okulda!..

A- A+ PAYLAŞ

Turan Emeksiz Lisesi’ni 1976- 1977 döneminde bitirenlerin, 31 yıl sonra bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla organize edilen programa katılacak mezunların bir bölümü Cumartesi günü yapılacak olan geceden önce okullarında buluştular.

Şimdiki adı Malatya Lisesi olan okulu ziyaret eden bayanlı- erkekli mezunlar grubu, Okul Müdürü Yusuf Işık Güllü’yle de görüştüler. Mezunlar adına konuşan “Turan Emeksiz 77’liler Buluşması” organize komitesi üyelerinden Yusuf Sümer Yalçın, okullarını 31 yıl sonra ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını, kendilerini hayata hazırlayan en önemli kurumlardan biri olan liselerinde yeniden biraya gelmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Okul Müdürü Güllü, kendisinin de okulun 1972 dönemi mezunlarından olduğunu, okulu bitirdiği dönemde, buraya müdür olarak gelme hedefinin bulunduğunu ve şimdi bu hedefine ulaşmış olmanın mutluluğunu, gururunu yaşadığını belirttikten sonra, 1976- 1977 dönemi mezunlarını okulda görmekten mutlu olduğunu bildirdi.

Ziyaret anısına yaptırılan özel tablo, okul müdürü Güllü'ye verildi.

Mezunlar daha sonra sınıfları dolaştılar, okul merdivenlerinde ve önünde hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Bazı mezunların eş ve çocuklarıyla katıldıkları okul ziyaretinin ardından, Malatya’nın içmesuyu kaynağı olan Gündüzbey Pınarbaşı’ndaki kaptaja gidildi. Topsöğüt Belediye Başkanı olan mezunlardan Ömer Yağcı ile Malatya Belediye Meclis Üyelerinden olan mezunlardan Osman Bayram’ın mihmandarlık ettiği mezunlar, kaptajı gezdiler ve burada bir süre dinlendiler.

Mezunlar grubu daha sonra, Yeşilyurt İlçesi’ne geçerek, buradaki Şahin Tepesi (İnönü Tepesi)’nde canlı müzik eşliğinde vakit geçirdiler. Yeşilyurt’taki buluşmayı organize eden mezunlardan Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Gürbüz tarafından karşılanan grup, daha sonra Cumartesi sabahı Bahçebaşı’ndaki kahvaltıda buluşmak üzere ayrıldılar.

BÜYÜK BULUŞMA..
Yusuf Sümer Yalçın, Ömer Yağcı, Solmaz Sevinç, Yüksel Dernek Sandıkçı, Şaban Yücel, Selim Çağlar, Alaattin Geneş ve Feridun Çakan'dan oluşan tertip komitesince hazırlanan Turan Emeksiz 77'liler buluşmasının ana etkinliği Cumartesi akşamı Altın Kayısı Oteli bahçesinde saat 19.30'da başlayacak program..

Dönem mezunlarının buluşmasına ilişkin Cumartesi ve Pazar günü programları ise şöyle:

* 28 HAZİRAN CUMARTESİ
Saat 10.00 Bahçebaşı Tesislerinde kahvaltı (Bahçebaşı- Orduzu Beldesi yolu Bayramoğlu Sokak, Bahçebaşı Aile Tesisleri-Battalgazi yolundan Orduzu'ya dönülen yol üzerinde)

Saat 19.30 BÜYÜK BULUŞMA GECESİ (Altın Kayısı Oteli Bahçesi)
-Açılış konuşması
-Slayt gösterisi
-Yemek
-Eyvan Ekibi Konseri

* 29 HAZİRAN PAZAR
Saat 13.00 Piknik (Cennet Bahçesi- Konak[Banazı] yolu, Aşağıbağlar Mahallesi, Kanalboyu devamı, Tel: 212 09 33).

Okul ziyareti, Bahçebaşı Tesislerinde kahvaltı ve Orduzu Pınarbaşı'nda piknik programlarından yarım saat önce Belediye önünden servis kaldırılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız